Instroom

Word een (nog) betere werkgever!

Als werkgever weet je dat het belangrijk is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe zorg je ervoor dat je zelf een betere werkgever wordt? Kasgroeit helpt je beter te worden in het aantrekken van nieuw talent en een goede werkgever te zijn die het beste in zijn werknemers naar boven haalt. 

De reis van de werknemer

Om een echt goede werkgever te zijn, moet de hele route die een werknemer doorloopt goed zijn ingericht. Elke stap op de route verdient veel aandacht: vanaf de eerste indruk van jouw bedrijf, het aantrekken van talent, de inwerkperiode tot de leercultuur op de werkvloer en zelfs tot het uit dienst treden van het personeel. Duurzame inzetbaarheid is ook een belangrijk thema op deze route. Het selecteren, belonen, beoordelen, het opleiden van je personeel en het creeeren van leercultuur zijn allemaal thema's waarmee we je graag verder helpen in deze sector. We hebben de route van de werknemer voor je ingedeeld op instroom, onboardingleren & ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Je kunt deze stappen uitwerken in een Strategisch Personeelsplan

We hebben alle stappen die je doorloopt in de reis van de werknemer hieronder voor je uitgewerkt, zodat je gebruik kunt maken van de informatie die voor jou relevant is. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor hulp en ondersteuning bij elk van deze stappen.  

Instroom

Instroom

Instroom omvat de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Met de juiste werving- en selectiemethodes kun je de meest geschikte kandidaat voor jouw bedrijf vinden. Dit begint met het opstellen van een wervingsplan. Op basis daarvan ga je aan de slag met daadwerkelijke vacatures opstellen, de selectie van kandidaten, het voeren van gesprekken en het aannemen danwel afwijzen van kandidaten. Hierbij hou je steeds aandacht voor de Candidate Experience, alle interacties met kandidaten gedurende het recruitmentproces. Wat de kandidaat tijdens deze periode ervaart, heeft een grote invloed op het wel of niet accepteren van de baan.