Instroom

Waar kunnen we je mee helpen?

Als werkgever weet je dat het belangrijk is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe zorg je ervoor dat je zelf een betere werkgever wordt? Kasgroeit helpt je om nieuw talent te vinden maar ook om een goede werkgever te zijn die het beste in zijn werknemers naar boven haalt. 

Employee Journey

Om een goede werkgever te zijn, moet de hele reis die een werknemer doorloopt goed zijn ingericht. Alle stappen die je doorloopt zijn onderdeel van de Employee Journey: van instroom tot de onboarding, het leren & ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Je kunt deze stappen uitwerken in een Strategisch Personeelsplan. Daarvoor heb je de manier waarop je je als werkgever positioneert, je Employer Branding al op orde.

We hebben alle stappen die je daarna doorloopt in de reis van de werknemer hieronder voor je uitgewerkt, zodat je gebruik kunt maken van de informatie die voor jou relevant is. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor hulp en ondersteuning bij elk van deze stappen.  

Instroom

Instroom

Instroom omvat de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Met de juiste werving- en selectiemethodes kun je de meest geschikte kandidaat voor jouw bedrijf vinden. Dit begint met het opstellen van een wervingsplan. Op basis daarvan ga je aan de slag met daadwerkelijke vacatures opstellen, de selectie van kandidaten, het voeren van gesprekken en het aannemen danwel afwijzen van kandidaten. Hierbij hou je steeds aandacht voor de Candidate Experience, alle interacties met kandidaten gedurende het recruitmentproces. Wat de kandidaat tijdens deze periode ervaart, heeft een grote invloed op het wel of niet accepteren van de baan.