Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

HR netwerk Glastuinbouw

Versterk je netwerk

Je houdt je bezig met HR in de glastuinbouw. Een mooie en uitdagende functie. Wat zou het mooi zijn om je kennis met anderen te kunnen delen en inspiratie op te doen van anderen voor je eigen werk. Dat kan met de HR-netwerken Glastuinbouw van Kasgroeit en Glastuinbouw Nederland.

Verschillende keren per jaar komen mensen bij elkaar die zich bezig houden met HR in de glastuinbouw. Verspreid door heel Nederland ontmoeten zij elkaar in regionale netwerken om van en met elkaar te leren.

Wat zijn HR-netwerken Glastuinbouw?

De HR-netwerken zijn in het leven geroepen om HR kennis te delen, andere bedrijven beter te leren kennen en de krachten te bundelen. De verschillende groepen komen ongeveer vier keer per jaar bij elkaar in de regio. Daarnaast wordt er jaarlijks een landelijk symposium georganiseerd om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in het HR-vak om innovatie te stimuleren. Bij regionale bijeenkomsten brengen de groepen zelf onderwerpen in en behandelen zij steeds een nieuw thema. Tijdens de bijeenkomsten gaan we in gesprek over allerlei onderwerpen op gebied van HR. Zo kwamen eerder thema's als duurzame inzetbaarheid, de werving van goed personeel, cao zaken en cultuurverschillen op de werkvloer aan bod. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en van elkaar te leren. Regelmatig nodigen we een externe spreker uit die ons inhoudelijk meer vertelt over een bepaald onderwerp. Met jouw deelname aan het HR-netwerk breid jij je netwerk uit en kun je elkaar in de praktijk opzoeken.

Groepen door heel Nederland

Wegens succes ontstaan er steeds meer HR-netwerken door heel Nederland. Momenteel zijn er groepen in:

  • Noord-West Nederland
  • Noord-Oost Nederland
  • Zuid-Holland
  • Bommelerwaard
  • West-Noord-Brabant

Ik wil ook mijn expertise delen!

Wil jij in jouw regio ook een HR netwerk Glastuinbouw starten of wil je aansluiten bij een van de bestaande groepen? Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in. Een van onze adviseurs neemt contact me je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Aanmelden voor HR-netwerk GlastuinbouwTerug naar boven