Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

HBO Bedrijfskunde & Agribusiness

Details

Locatie
Dronten
Duur
4 jaar
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Aeres Hogeschool

088-0206000 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil je meer leren over de voedselketen: van producent tot consument? Wil jij je verdiepen op het bedrijfskundige vlak? Heb je nog niet het gevraagde kennisniveau of wil je doorstromen naar een hogere functie? Kies voor de deeltijdstudie Bedrijfskunde & Agribusiness en verdiep je in bedrijfskundige vraagstukken en de organisatie en marktomgeving van bedrijven.

Wat leer je?

In het eerste jaar werk je aan jouw managementvaardigheden en leer je over sectororiëntatie, bedrijfskunde, marketing en financiën. Tijdens het werken aan de opdrachten (assessments) werk je samen met medestudenten en leer je veel van elkaar.

In het tweede jaar verdiep je je in de vakken marketing en innovatie. Je leert meer over risico- en financieel management en communicatie in familiebedrijven.

Tijdens het derde jaar van de bachelor ga je aan het werk met: exportmanagement, strategisch management, verandermanagement, personeelsmanagement en financieel management.

In het vierde jaar volg je modules over circulaire economieën marktonderzoek en werk je aan je afstudeeronderzoek.

Wat kan je verwachten?

In het eerste jaar krijg je vakken als Managementvaardigheden, Sectororiëntatie en oriëntatie bedrijfskunde, Marketing en financieel, Schriftelijk rapporteren en Presenteren.

In het tweede jaar krijg je vakken als Bedrijfseconomie, Innovatiemanagement, Training leiderschap, Wet- en regelgeving, Risicomanagement en Persoonlijkheidsvorming.

In het derde jaar krijg je vakken als Internationaal management, Verandermanagement, Personeelsmanagement, Financieel management, Strategisch management en Engels

In het vierde jaar krijg je vakken als circulaire economie en Marktonderzoek.

Voor wie?

Deze opleiding is voor mensen die willen doorstromen naar ondernemer of bedrijfsleider. Je wordt toegelaten tot deze deeltijdstudie als je minimaal twee jaar werkervaring hebt (mbo+ niveau) na je afgeronde opleiding op mbo-niveau 4, havo of vwo. Het is belangrijk dat je beschikt over de gevraagde werkervaring. Stages worden niet gerekende als werkervaring. Ook moet je een relevante werkomgeving hebben om je opdrachten uit te voeren.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over HBO Bedrijfskunde & Agribusiness

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven