Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Arna Vliegen-Verschure

Contactgegevens

Arna Vliegen-Verschure


Adviseur Opleiding en Ontwikkeling

Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 15 15 74 42
E-mail: [email protected]

Aanspreekpunt voor de regio's: Bommelerwaard, Gelderland, Utrecht, Oost-Brabant en Limburg

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag (ochtend) en donderdag

Leer Arna kennen

Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Flevoland op een fruitteeltbedrijf. Daar heb ik de liefde voor wat groeit en bloeit meegekregen. De studie Tuinbouw aan HAS Den Bosch was voor mij een logisch vervolg. Daarna heb ik zo'n 22 jaar in de tuinbouw gewerkt in diverse functies. De afgelopen zeven jaar heb ik mij volledig gericht op coaching en het geven van trainingen, op gebied van stress, burn out en re-integratie. Nu mag ik mijn opgedane kennis bundelen in deze mooie functie als adviseur.

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Bij Kasgroeit ben ik Adviseur opleiding en ontwikkeling. De regio waar ik vooral werkzaam ben ligt in het zuiden en oosten van Nederland. Vanaf de Bommelerwaard en Tielerwaard tot Bemmel en Limburg. Ik adviseer bedrijven en werknemers op gebied van leren en ontwikkelen. Ik breng de opleidingsvraag en het aanbod bij elkaar. Daarnaast begeleid ik HR-netwerken en organiseer ik workshops.  

Waar kun je mij voor bellen?

Je kunt mij bellen voor een goed gesprek om te sparren over HR-vraagstukken, opleidingsvragen of voor persoonlijk ontwikkel advies. Ook ben ik bereikbaar als je in je organisatie scholing of workshops wil organiseren. Daar help ik je graag bij.

Benieuwd naar de collega's van Arna?

Terug naar boven