Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Werken bij

Aangenaam: wij zijn Kasgroeit

Wij zijn de sectororganisatie voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. We zijn een klein team van adviseurs en marketing en communicatie collega's. Samen zetten wij ons in om leren en ontwikkelen op de kaart te zetten. Dit doen we onder andere door middel van workshops, advies, inspirerende verhalen en een actueel opleidingsaanbod. Neem een kijkje op onze website en ontdek wat we allemaal nog meer doen.

Ben jij enthousiast over Kasgroeit?

Lijkt het jou leuk om werkgevers en werknemers te helpen bij hun ontwikkeling? En wil jij meebouwen aan onze plannen voor de toekomst? Kom dan werken bij Kasgroeit. Bekijk hieronder welke vacatures open staan

Er zijn momenteel geen vacatures bij Kasgroeit

Open sollicitatie

Wil jij meebouwen aan onze plannen voor de toekomst? Neem contact op met Edwin Zuidgeest om te ontdekken of wij jouw talenten kunnen inzetten binnen Kasgroeit.

Wat heeft Kasgroeit jou te bieden?

  • Een toffe baan met veel vrijheid en fijne collega’s om mee samen te werken. 
  • We adviseren bedrijven op het gebied van leren en ontwikkelen. Uiteraard is dat ook iets waar we intern graag aandacht aan besteden. Jij krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 
  • Prima arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, een ingerichte thuiswerkplek en BPL-pensioen. 
  • Werken voor een sector die impact maakt in thema’s als voedselveiligheid, duurzaamheid, innovatie en geluk. 

Het sollicitatieproces

  1. Stel je vragen | Heb je nog vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact met ons op en vraag ons het hemd van het lijf. 
  2. Solliciteren | Overtuigd van de functie? Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] o.v.v. Kasgroeit en de naam van de vacature.  
  3. Beoordelen | We beoordelen de binnengekomen sollicitaties. Passen jouw kwaliteiten bij de functie en bij Kasgroeit? Dan nodigen we je uit om kennis te maken. We bellen je om je uit te nodigen.  
  4. Kennismakingsgesprekken | We leren elkaar kennen tijdens deze gesprekken en ontdekken of de functie bij jou past. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Woerden.
  5. Vervolg | We bellen je om te bespreken hoe wij, maar vooral ook hoe jij de gesprekken hebt ervaren. Zijn we beide nog steeds enthousiast? Dan hebben we een vervolggesprek of mag je (indien de functie hierom vraagt) een casus komen pitchen om te laten zien wat jouw werkwijze/visie hierop is. Op dezelfde dag hoor je of wij de match zien en ontvang je vanuit ons een passend voorstel.  
  6. Welkom | Onze collega's staan voor je klaar om je in ons team te verwelkomen!  

Wil je meer weten over Kasgroeit?

Terug naar boven