Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Werknemer

Kasgroeit voor werknemers

Groeien in je werk moet je zelf doen, maar wie wijst je de weg? Kasgroeit helpt je om jezelf te ontwikkelen in je werk. Wil jij bijvoorbeeld doorgroeien naar een andere functie? Wil je meer kennis opdoen van een bepaald vakgebied of weet je nog niet zo goed wat je wilt in je loopbaan? Met al dit soort vragen ondersteunen wij je. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Persoonlijk ontwikkelplan

Wil jij een aantrekkelijke werknemer zijn voor je werkgever? Dan is het fijn dat je meebeweegt met alle ontwikkelingen binnen het bedrijf. Niet alleen fijn voor je werkgever, maar ook waardevol voor je eigen positie in je loopbaan. Dit doe je eenvoudig met het persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Test: ontdek wie jij bent

Wij bieden verschillende online testjes die jij kunt invullen. De uitslag van de tests bieden je voldoende waardevolle informatie om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan.

Opleidingen en cursussen

Wij bieden een breed opleidingsoverzicht aan waar je opleidingen en cursussen van verschillende opleiders kunt bekijken. Zo vind je gemakkelijk en snel een opleiding of cursus die bij jou past.

Workshops

Wij hebben verschillende workshops ontwikkeld. Deze helpen jou om te ontdekken wie jij bent en wat je kunt doen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan. We geven deze workshops in overleg bij jouw bedrijf.

Loopbaanadvies

Je kunt bij ons een loopbaanvoucher aanvragen. Deze is speciaal voor werknemers die met iemand in gesprek willen over hun ontwikkeling, hun toekomst en hun loopbaan. Met deze voucher kun je coaching en begeleiding aanvragen van een erkend loopbaanadviesbureau.

Liever persoonlijk contact om samen te kijken wat jij nodig hebt?

Terug naar boven