Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Werkgever

Kasgroeit voor werkgevers

Als werkgever weet je dat het belangrijk is dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe zorg je ervoor dat je zelf een betere werkgever wordt en het goede voorbeeld geeft? Kasgroeit helpt je te groeien in het zijn van een goede werkgever die het beste in zijn werknemers naar boven haalt. Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen doen.

Mijn organisatie laten groeien

De ene na de andere ontwikkeling volgt in de glastuinbouw. Als werkgever is het belangrijk dat je deze ontwikkelingen bijbeent. Anders kan het zomaar zijn dat je voor verrassingen komt te staan en je bedrijf achterop loopt. Gelukkig hoef jij het wiel niet zelf uit te vinden. Wij helpen je om te ontdekken hoe leren en ontwikkelen in jouw organisatie kan bijdragen aan de groei van je bedrijf. 

Leercultuur bouwen

Een leercultuur is een cultuur die je binnen je bedrijf creëert waarbij je leren en ontwikkelen aanmoedigt. Als dat lukt dan zal dit bijdragen aan groei van je bedrijf. Hoe pak je dit aan?

HR netwerk Glastuinbouw

Verschillende keren per jaar komen mensen bij elkaar die zich bezig houden met HR in de glastuinbouw. Zij ontmoeten elkaar in de verschillende regio's van Nederland om van elkaar te leren.

Workshops

Wij hebben verschillende workshops ontwikkeld. Deze helpen jou om je werknemers te motiveren en te begeleiden in hun ontwikkeling binnen hun werk. We geven deze workshops in overleg bij jouw bedrijf.

Advies op maat

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet goed weet waar je moet beginnen om je bedrijf of je werknemers te laten groeien. Kom daarom eenvoudig met ons in contact. Dan denken wij met je mee.

Mijn werknemers laten groeien

Wil jij dat je organisatie groeit? Dat je voorop loopt in de sector? En dat je alle ontwikkelingen bijbeent? Dan is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan de groei en ontwikkeling van je werknemers. Zij houden je bedrijf draaiende. Als je in staat bent om hen te laten ontwikkelen, dan zal dit bijdragen aan groei van je bedrijf. Wij helpen je om je werknemers te motiveren om zich te ontwikkelen in hun werk. 

Werknemers binden en boeien

Lukt het jou om je werknemers betrokken te houden aan je bedrijf? Betrokken werknemers zullen langer met plezier bij jou blijven. En dat is fijn, want daardoor hoef je niet vaak op zoek te gaan naar nieuw personeel. Wij helpen je om je werknemers betrokken te houden.

Loopbaanadvies

Heb je een werknemer die niet weet wat zijn talenten zijn, wil doorgroeien, of weleens iets anders wil, maar niet goed weet wat? In verschillende situaties kunnen wij je helpen om je werknemer te laten groeien in zijn werk. Dit doen wij door middel van loopbaanadvies.

Persoonlijk ontwikkelplan

Het is fijn als je werknemers meebewegen met de ontwikkelingen in en rond je bedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen kun je samen met je werknemer een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Wij geven je praktische tips over hoe je zo'n plan maakt.

Test: leer je werknemers kennen

Wij bieden verschillende online testjes die jij of je werknemer kan invullen. De uitslag van de tests bieden je voldoende waardevolle informatie om met de groei van je werknemer aan de slag te gaan.

Liever persoonlijk contact om samen te kijken wat jij nodig hebt?

Terug naar boven