Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Werknemers binden en boeien

Hoe houd jij werknemers betrokken bij je bedrijf?

Personeel vinden is tegenwoordig lastig. Jij hebt misschien ook wel te maken met een te kort aan personeel. Betrokken werknemers zijn net zo belangrijk voor je bedrijf als licht, water en voeding voor je gewas. Betrokken werknemers zijn gemotiveerd om zich in te zetten voor je bedrijf en zullen langer met plezier bij jou blijven werken.

Zet de eerste stap naar betrokken werknemers

De binden en boeienscan is een handig hulpmiddel naar betrokken werknemers. De scan geeft je in slechts 10 minuten inzicht in wat voor werkgever jij bent. Daarnaast ontvang je praktische tips en handvatten om een aantrekkelijke werkgever te worden en je werknemers aan je bedrijf te binden en te boeien.

Wat levert de binden en boeienscan op?

Als jij een aantrekkelijke werkgever bent, trek je interessant talent aan en houd je ze ook vast. Daarnaast verbind je werknemers sneller aan je bedrijf. Werknemers zullen tevreden naar hun werk gaan. Tevreden werknemers zijn productiever, meer betrokken en gemotiveerd. 

Het bedrijf Kiepflower ging je voor
Kiepflower heeft bij ons een traject gedaan waarbij ze de binden en boeienscan invulden. Op basis van deze uitslag gingen wij langs om te kijken hoe Kiepflower de uitslag van de test kon inzetten in de organisatie om hun werknemers te binden en boeien.

Wat kun je nog meer doen?

Heb je de binden en boeienscan gedaan? Er zijn nog meer dingen die je als werkgever kunt doen om de betrokkenheid van werknemers te vergroten. 

Zorg voor een goed inwerktraject

Werknemers die zich welkom voelen vanaf de start zullen zich verbonden voelen bij je bedrijf. Een goede onboarding is daarbij een belangrijke stap om je nieuwe werknemers te binden. Bekijk hoe jij een goede onboarding regelt.

Voer gesprekken met je werknemer

Leidinggevenden hebben een belangrijke rol in het betrokken houden van je werknemer. Bekijk onze workshop speciaal voor leidinggevenden om goede gesprekken met werknemers te voeren. 

Doe de gratis binden en boeienscan

In slechts 10 minuten heb je inzicht in wat er goed gaat en wat er beter kan

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij staan voor je klaar om je vragen rondom de binden en boeienscan te beantwoorden. Of om met je mee te denken hoe jij je werknemers bindt aan je bedrijf. Kom met ons in contact.

Terug naar boven