Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Loopbaanadvies

Wil je weten waar je goed in bent? Of wil je doorgroeien? Wil je wel eens wat anders maar weet je niet goed wat? Maak dan gratis gebruik van de loopbaanvoucher.

Wat is een loopbaanvoucher?

De loopbaanvoucher is speciaal voor werknemers die met iemand in gesprek willen over hun ontwikkeling, hun toekomst en hun loopbaan. Deze voucher kun je bij ons aanvragen. Met deze voucher kun je coaching en begeleiding aanvragen van een erkend loopbaanadviesbureau. Zij kijken heel specifiek met je mee en kijken naar wat jij in je loopbaan wil. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Jij bepaalt wat je wilt delen met je werkgever.

Werk je bij een glastuinbouwbedrijf en valt deze onder de cao-glastuinbouw? Dan is deze voucher gratis. Let op: er zijn beperkt aantal vouchers beschikbaar per jaar.

Kom ik in aanmerking voor de loopbaanvoucher?

De loopbaanvoucher is geschikt voor jou als werknemers als jij:

  • je talenten wilt ontdekken
  • je verder wilt ontwikkelen
  • een cursus of opleiding zoekt
  • meer uitdaging wilt in je werk
  • vastloopt in je huidige baan
  • wilt weten welke werkzaamheden bij jou past

Loopbaan coaches

De loopbaanvoucher kan door jou als werknemer aangevraagd via dit aanmeldformulier. Je mag zelf een keuze maken voor de loopbaanbegeleiding tussen de coaches James, SWA HR diensten en Stigas. Na aanmelding zorgt Kasgroeit ervoor dat jouw coach contact met je opneemt. 

James

Met loopbaancoach van James onderzoek je wie je bent, want je kunt en in hoeverre je huidige baan daarbij aansluit. Je krijgt inzicht in hoe jij je binnen je werk kunt ontwikkelen en hoe je zelf regie kunt pakken. Daarnaast ontdek je of jouw talenten voldoende tot zijn recht komen in je huidige functie, of dat een andere functie beter past.

SWA HR Diensten

De loopbaancoach bij SWA HR Diensten helpt je om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en geeft je advies over hoe jij nieuwe stappen kunt zetten in je loopbaan. Je krijgt antwoorden op vragen zoals: zit ik nog wel op de goede plek, hoe haal ik meer uit mijn werk en wat zijn mijn talenten en kwaliteiten?

Stigas

De loopbaancoach van Stigas kijkt samen met jou naar je persoonlijke ontwikkeling. Dit doen jullie op een laagdrempelige manier. Jij bepaalt zelf wat je wilt bespreken. Wil je bijvoorbeeld kijken naar wat je ambities en wensen zijn voor de toekomst? Of wil je weten waar jouw talenten zijn? Met de coach van Stigas is er ruimte om zelf invulling te geven aan de sessies.

Heb je nog vragen over de loopbaanvoucher?

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Kom dan met ons in contact op de manier die bij jou past.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail:

[email protected]

WhatsApp:

06 11 77 10 21

Vraag de loopbaanvoucher aan

Terug naar boven