Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Jolanda Rosloot

Contactgegevens

Jolanda Rosloot


Adviseur Opleiding en Ontwikkeling
Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 30 10 80 92
E-mail: [email protected]

Aanspreekpunt voor de regio's: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Leer Jolanda kennen

Wie ben ik?

Op de middelbare tuinbouwschool in Aalsmeer kwam ik voor het eerst in aanraking met de glastuinbouw. De innovatiekracht van de bedrijven waardoor organisaties en medewerkers zich blijven ontwikkelen vind ik enorm interessant. Deze twee zaken leren en innoveren kwamen mooi samen in mijn vervolg opleiding aan de agrarische pedagogische hogeschool. In mijn vrije tijd breng ik graag de theorie in de praktijk door komkommers en tomaten te telen in een koude kas.

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Met een passie voor leren en ontwikkeling ben ik werkzaam als Adviseur Opleiding en Ontwikkeling bij Kasgroeit. Mijn werkgebied omvat Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. Ik begeleid de HR-netwerken en geeft advies aan bedrijven en werknemers, zodat ze optimaal kunnen profiteren van mogelijkheden voor leren en ontwikkelen.

Waar kun je mij voor bellen?

Heb je vragen over een opleiding, de HR netwerken of de ontwikkeling van talenten binnen het bedrijf neem dan contact met mij op dan denk ik met je mee.

Benieuwd naar de collega's van Jolanda?

Terug naar boven