Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de sector rondom leren en ontwikkelen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt het laatste nieuws en handige tips om aan de slag te gaan met je ontwikkeling.

Nieuwsbrief werkgevers

In deze nieuwsbrief vind je verse inspiratie op het gebied van HR en het ontwikkelen van werknemers. Je leest verhalen van andere werkgevers en krijgt tips over de laatste opleidingen en cursussen. We helpen je om sterker in te zetten op de ontwikkeling van je werknemers en je expertise als werkgever nog meer uit te bouwen.

  • 1x per maand in je mailbox.
  • Inclusief nieuws van activiteiten bij jou in de buurt: Maximaal 3x per jaar in je mailbox.

Nieuwsbrief werknemers

Wil jij aan de slag met jouw ontwikkeling of doorgroeien naar een nieuwe functie? We brengen je graag in contact met bedrijven en het onderwijs of maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste opleidingen en delen we frisse inspiratie door middel van verhalen en interessante weetjes uit de sector.

  • 1x per maand in je mailbox.
  • Inclusief nieuws van activiteiten bij jou in de buurt: Maximaal 3x per jaar in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar boven