Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Nederlands op de werkvloer

Details

Locatie
In company
Duur
10 dagdelen
Kosten
offerte op maat
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Language Switch

Agata Wolters 06 – 51399630 [email protected] Bekijk website
Tags

De intensieve taalcursus Nederlands is voor anderstaligen die Nederlands willen leren, denk hierbij aan arbeidsmigranten, internationale medewerkers (expats) of andere mensen met een migratie achtergrond. Deze cursus wordt zowel in-company als voor open inschrijving georganiseerd.

Wat leer je?

Na afloop van de cursus is de woordenschat van de deelnemer uitgebreid. Je bent in staat instructie te begrijpen en kunt een eenvoudig gesprek voeren op de werkvloer. Afhankelijk van het taalniveau kun je instromen op A0, A1 of B1 niveau.

Wat kan je verwachten?

De taalcursus Nederlanders duurt 12 weken en bestaat uit 10×2 lessen ‘op locatie’ en daarbij ook 12 online-lessen. Doel is om in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk basis Nederlands te leren. In de online-lessen wordt de lesstof verdiept met leerzame YouTube- filmpjes, leuke liedjes en uitdagende opdrachten. Een prettige en interactieve manier om nog sneller Nederlands te leren.

Tijdens de eerste les wordt geïnventariseerd hoe de kennis en spreekvaardigheid van de deelnemers is. De lessen vinden plaats in het tempo dat de deelnemers als prettig en uitdagend ervaren.

Inhoud cursus:

  • Oefen de Nederlandse spreekvaardigheid – voor je het weet spreekt je redelijk Nederlands!
  • Maak stap voor stap kennis met het alfabet, woordenschat en grammatica.
  • Leer woorden specifiek voor je branche en dagelijkse werkpraktijk

Tijdens de duur van de training kunnen de deelnemers hun taalvragen stellen via de e-mail.

Voor wie?

Medewerkers van agrarische bedrijven die Nederlands willen leren. Er zijn zowel cursussen voor beginners als gevorderden.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Nederlands op de werkvloer

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven