Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Test: ontdek wie jij bent

Korte online testjes

Wil jij aan de slag met je ontwikkeling in je werk? Maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of vind je het lastig om tijd vrij te maken voor je ontwikkeling? Dan zijn deze online testjes ideaal voor jou. Deze helpen je om de eerste stap te zetten in de groei in je werk. Het kost je niet veel tijd en toch biedt de uitslag van de testjes je voldoende waardevolle informatie om mee aan de slag te gaan.

Binnenkort volgen hier meer testjes die jou helpen jezelf beter te leren kennen, zodat jij straks weer een stap vooruit kunt zetten in je loopbaan.

Hoe leer ik het beste?

Je ontdekt wat jij belangrijk vindt in het werk en welke leerstijlen daarop aansluiten. Dit is waardevolle informatie als je bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelplan wilt opstellen.

Heb je nog vragen over de testjes?

Weet je niet zo goed wat je moet met de uitslag van een test? Wij helpen je graag om de eerste stap te zetten in je ontwikkeling. Kom met ons in contact op de manier die bij jou past.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail:

[email protected]

WhatsApp:

06 11 77 10 21

Terug naar boven