Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Over Kasgroeit

Dit zijn wij!

De glastuinbouw is een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie. De sector is dynamisch en heeft te maken met uitdagende veranderingen. Technische innovaties, maar ook wijzigingen in teeltstrategie├źn houden de sector constant in beweging. Wij vinden het belangrijk dat zowel de producten als de mensen die hier werken blijven groeien.

Waarom?

De groei van bedrijven en werknemers is niet zo eenvoudig. Daarom zijn wij er. Wij geloven in het groeien en ontwikkelen van alle werkenden in de sector. Dit zorgt voor werkgeluk en toekomstperspectief voor werknemers en werkgevers.

Hoe?

We inspireren en adviseren werkgevers en werknemers om aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen. Door middel van workshops, advies, inspirerende verhalen en een actueel opleidingsaanbod bouwen we aan een leercultuur om zo werknemers en werkgevers te stimuleren om zelf de regie te nemen in hun ontwikkeling.

Dit doen wij!

Voor werkgevers

Ons doel is dat steeds meer werkgevers hun werknemers stimuleren en ondersteunen om zich te ontwikkelen in hun werk. Wij geloven erin dat gemotiveerde en goed ontwikkelde werknemers zorgen voor gezonde bedrijven die mee kunnen bewegen met alle veranderingen in de sector. Daarom ondersteunen we werkgevers in hoe zij een goede werkgever zijn en hoe zij het gesprek met hun werknemers kunnen aangaan om zich te ontwikkelen.

Alles voor werkgevers >

Voor werknemers

Ons doel is dat steeds meer werknemers aan de slag gaan met de ontwikkeling in hun werk en vooruitkijken naar wat zij willen in de toekomst. Ontwikkeling van jezelf draagt bij aan werkgeluk en baanzekerheid in de toekomst. Daarom kijken wij mee met werknemers om te ontdekken wat zij belangrijk vinden in hun werk en waarin zij zich willen ontwikkelen.

Alles voor werknemers >

Hoe het begon...

Kasgroeit is ontstaan in 2009, onder de naam Mobiliteitscentrum Glastuinbouw. Op het moment dat de crisis begon in Nederland spraken sociale partners met elkaar af om te investeren in werknemers die door faillissement of reorganisatie hun werk kwijtraakten, om hen te behouden in de sector.

Door wie is Kasgroeit opgericht?

Kasgroeit is een initiatief van vakbonden en werkgeversorganisaties die actief zijn in de glastuinbouw. Ons gezamenlijk doel is het bevorderen van leren en ontwikkelen in de glastuinbouw.

Met wie werken wij samen?

Wij willen werkgevers en werknemers zo goed mogelijk helpen en adviseren over de thema's leren en ontwikkelen. Daarom werken wij samen met verschillende partners die leren en ontwikkelen ook belangrijk vinden. 

Heb je een vraag over Kasgroeit?

Bekijk de veelgestelde vragen

Terug naar boven