Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Plantenfysiologie A

Details

Locatie
Naaldwijk
Duur
4 dagdelen
Kosten
€630,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider
Lentiz cursus & consult

Lentiz | Cursus & Consult

088-3382283 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil je meer weten over hoe gewassen groeien en zijn opgebouwd? De cursus Plantenfysiologie A van Lentiz cursus & consult is voor iedereen in de tuinbouw die zijn of haar kennis over de plantenfysiologische kant wil verbreden of verdiepen. De cursus duurt 4 dagdelen.

Wat leer je?

Na afloop van de cursus begrijp je welke processen er plaatsvinden in de plant en hoe deze van invloed zijn op de groei. Zodat je beter kunt begrijpen hoe een plant groeit.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de cursus Plantenfysiologie basis A, Plant en voeding van Lentiz cursus & consult worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Fotosynthese, ademhaling en verdamping.
 • De bouw van de plantencel
 • Groei, Celdeling en -strekking
 • Osmose, plasmolyse, turgor
 • Water en ionen opname door de wortels
 • Sturen van de groei

Na afsluiten van de cursus kun je doorstromen naar de cursus plantfysiologie B.

Voor wie?

Medewerkers die werkzaam zijn bij tuinbouwbedrijven en personen die hun plantenfysiologische kennis willen opfrissen of zich daar willen ontwikkelen. 

Leerlijn Plantfysiologie

Wil je weten hoe gewassen groeien en zijn opgebouwd? Met de cursussen over Plantenfysiologie bij Lentiz cursus & consult kan je je kennis over de plantfysiologische kant in de tuinbouw verbreden en verdiepen.

Plantfysiologie

Plantenfysiologie B

 • Locatie regio Westland
 • Duur 4 dagdelen
 • Opleider Lentiz | Cursus & Consult
 • Kosten €630,- (excl. btw)
Bekijk
Plantfysiologie

Plantenfysiologie C en D

 • Locatie regio Westland
 • Duur 8 dagdelen
 • Opleider Lentiz | Cursus & Consult
 • Kosten €1.100,- (excl. btw)
Bekijk

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Plantenfysiologie A

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag