Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw en Agribusiness

Details

Locatie
Delft
Duur
4 jaar
Kosten
€2.115,- (excl BTW)
Startdata*
31 augustus 2024  
Opleider

Inholland academy

Mariska Visser 088-4663030 [email protected] Bekijk website
Tags

Je werkt in de tuinbouw of de agribusiness. Je wilt doorgroeien naar een nieuwe functie of specialisatie. Nieuwe vaktechnische, commerciële en duurzame uitdagingen aangaan. Voorop lopen en vraagstukken goed kunnen beantwoorden. Inholland heeft de flexibele deeltijd HBO opleiding Tuinbouw & Agribusiness. Een unieke opleiding die grotendeels plaatsvindt in de praktijk. Zodat je niet onnodig veel terug hoeft naar de schoolbanken en met je neus in de boeken verdwijnt.

Wat leer je?

Tijdens de flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness ontwikkel je een nieuwe manier van kijken, het Wat kun je verwachten?ken van vraagstukken en het managen van bedrijfsprocessen.

Je gaat aan de slag met:

 • Problemen in de tuinbouw en agribusiness herkennen en voorkomen
 • Leidinggeven
 • Planningen maken
 • Werkprocessen analyseren en verbeteren
 • Advies uitbrengen en opdrachtgevers overtuigen

Wat kan je verwachten?

Al direct bij de start van de opleiding ga je aan de slag met innovatie-leeropdrachten en concrete verbetersituaties uit je eigen werksituatie. Deze innovatie-leeropdrachten voer je zelfstandig of in groepsverband uit. Daarbij krijg je natuurlijk ondersteuning van de Inholland leercoach, vakdocenten, ervaren experts uit het werkveld en je eigen organisatie.

Ook leer je praktijkgericht onderzoek uitvoeren waarbij je het probleem goed analyseert, de juiste onderzoeksvragen stelt en de inzichten en kennis uit de praktijk en wetenschap benut om te komen tot oplossingen.

De opleiding is een volledige bachelor HBO opleiding waar 4 jaar voor staat. Echter afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kun je de opleiding versneld doorlopen tot minimaal 6 maanden. Studenten zullen veel 'studeren' in werktijd.

Voor wie?

Om te starten met deze opleiding heb je minimaal een HAVO, VWO of een mbo 4 opleiding nodig. Daarnaast is een werkplek nodig in de volgende sectoren:

 • Veredeling
 • Vermeerdering
 • Productie
 • Handel
 • Logistiek
 • Advisering en beleid

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw en Agribusiness

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven