Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Loopbaanadvies

Hoe stimuleer jij de ontwikkeling van je werknemers?

Heb je een werknemer die niet weet wat zijn talenten zijn, wil doorgroeien, of weleens iets anders wil, maar niet goed weet wat? In verschillende situaties kunnen wij je helpen om je werknemer te laten groeien in zijn werk. 

Mijn werknemer weet niet wat hij wil

Je hebt misschien wel een werknemer die niet goed weet wat hij wil. Hij heeft verschillende taken uitgevoerd, maar heeft nog niet zijn plek gevonden in je bedrijf. Je wilt hem helpen om taken te vinden die wel bij hem passen, maar je vindt het lastig hoe je dit moet aanpakken.

Mijn werknemer weet wel wat hij wil, maar weet niet hoe hij dit moet aanpakken

Het kan ook zijn dat je een werknemer hebt die wel weet wat hij wil. Iemand die bijvoorbeeld een leidinggevende rol wil. Toch kan het zijn dat hij niet goed weet welke stappen hij moet zetten om naar deze rol toe te groeien. 

Mijn werknemer wil doorgroeien, wat heeft hij nodig?

Je kunt ook werknemers hebben die heel goed weten wat ze willen en hoe ze dit willen aanpakken. Je werknemer wil bijvoorbeeld teeltspecialist worden. Hij wil hiervoor een opleiding volgen. De vraag is welke kennis hij al heeft en welke opleiding hem de juiste kennis biedt om de nieuwe functie uit te voeren.

Bij dit soort situaties ondersteunen wij je graag.

Loopbaanvoucher

Met de loopbaanvoucher kan de werknemer coaching en begeleiding aanvragen van een erkend loopbaanadviesbureau. De Loopbaanvoucher is gratis voor werknemers die bij een glastuinbouwbedrijf werken en onder de cao-glastuinbouw vallen.

Persoonlijk ontwikkelplan

Wij kunnen samen met je werknemer een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Dit is een plan waarin praktische afspraken staan over wat de werknemer gaat doen om zich verder te ontwikkelen.

Advies van onze adviseurs

Onze adviseurs kunnen op een laagdrempelige manier met je werknemers in gesprek gaan. We kijken samen waar de werknemer behoefte aan heeft in zijn werk en komen met een passend advies om je werknemer te laten groeien.

Met ons sparren over de loopbaan van je werknemers?

Dat kan! Kom met ons in contact op de manier die bij jou past.

Telefoon:  088 - 329 20 70
E-mail:

[email protected]

WhatsApp

06 11 77 10 21

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Terug naar boven