Marjolein van Dam

Marjolein van Dam

Medewerkers zijn de beste ambassadeurs

Marjolein van Dam werkt sinds mei 2018 voor Kasgroeit. Door de combinatie van mijn ervaring als HR Adviseur en als Recruiter heb ik brede kennis opgebouwd betreffende het binden en boeien van medewerkers.

Employer branding

Als recruiter merkte ik al het belang van employer branding. Ben je een aantrekkelijk werkgever? Hoe word je dat? Hoe ervaren sollicitanten de contacten met jouw bedrijf? Maar ook jouw eigen medewerkers: wat dragen ze uit voor de organisatie? Daar komt goed werkgeverschap om de hoek kijken. Vanuit mijn HR achtergrond heb ik gewerkt met thema’s als talentmanagement, strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Persoonlijk vind ik het leuk om mensen bewust te maken, inzicht te geven in wat zij doen en hoe het ook anders kan.

Laten groeien

De glastuinbouw sector ligt ook dicht bij mijn persoonlijke interesse. Het proces van het (laten) groeien van planten en alles wat daarbij komt kijken vind ik mooi om te zien, daarover te lezen en zelf te ervaren in de praktijk (zoals in de collectieve stadsmoestuin, waar ik wekelijks te vinden ben).

Wil je meer weten over de arbeidsmarkt, het binden en boeien van talent of goed werkgeverschap? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Contactgegevens

  • Algemeen nummer: 088 329 20 70
  • Mobiel: 06 15 15 74 42
  • E-mail: m.van.dam@kasgroeit.nl
  • Werkdagen: maandag t/m woensdag