opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Taaltraining

Opleider
EBC Taleninstituut
EBC Taleninstituut
Li-Ja Termijn
0164-265679
E-mailadres
Website
Kosten
Maatwerk, afhankelijk van het aantal deelnemers
Thema
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
N.v.t.
Duur
15 keer 2 uur of E-Learning
Data en locaties
Incompany
Op locatie
Inhoud

Doorbreek elke taalbarrière!

Wilt u vlotter en met zelfvertrouwen communiceren in een vreemde taal? Het hele jaar door kunt u een op maat gemaakte taaltraining van EBC starten. Een intensieve privécursus of een langer durende groepstraining als er wat minder haast bij is. U leert hoe u vlot en met zelfvertrouwen een vreemde taal spreekt en/of schrijft.
Voor elk niveau en elke functie. EBC toetst gratis uw taalkennis en taalvaardigheid en geeft vrijblijvend een advies.

EBC Talen verzorgt doelgerichte taaltrainingen in meer dan 15 talen o.a. Pools, Duits, Engels, Spaans ect.

  • Individueel of in kleine groepen
  • Op onze leslocatie of in uw bedrijf
  • Door professionele, ervaren trainers
  • Inclusief assissted learning of online leren in onze multimediaruimte of thuis

EBC trainingen zijn flexibel van opzet. Op basis van de wensen en doelstellingen stelt EBC een programma voor u of voor de groep samen.

Plan van aanpak

Per niveau van het internationaal erkende Europees Referentiekader zijn minimaal 30 uur training nodig. De deelnemers worden eerst getoetst en hebben een persoonlijk gesprek met de taaltrainer. Op basis van deze intakegegevens wordt een groepsindeling en een op maat gemaakt programma opgesteld. De lessen in company worden benut voor het ontwikkelen van de spreekvaardigheid (indien gewenst ook schrijfvaardigheid) en uitleg/oefening, zowel algemeen als werkgericht. Voor thuis worden er huiswerkopdrachten aangeboden en indien gewenst e-learning.

Certificaat internationaal erkend niveau

De werkwijze voor elk traject beantwoordt aan de kwaliteitseisen van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De deelnemer ontvangt een certificaat met het behaalde eindniveau volgens het internationaal erkende Europees Referentiekader (ERK).

Na afloop van de cursus

EBC zorgt ervoor dat al de cursisten dankzij het uniek ‘zelfhulppakket’ ook na afloop van de training de opgedane kennis en vaardigheden kunnen bijhouden en zelfs verdiepen!

Met bijna vijfendertig jaar ervaring mag EBC zich rekenen tot de top tien van de taleninstituten in Nederland. Op het instituut in Bergen op Zoom worden intensieve één-op-één trainingen verzorgd. Door het hele land worden op locatie (groeps)trainingen verzorgd. de native speaker taaltrainers zijn zeer bedreven en gedreven in het ontwikkelen van de taalvaardigheid op elk niveau en voor elke functie. Dankzij hun kwaliteiten leert u snel de taal die u nodig hebt voor werk en/of sociaal/praktijksituaties.


Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden