opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Taaltraining

Opleider
EBC Taleninstituut
EBC Taleninstituut
Li-Ja Termijn
0164-265679
E-mailadres
Website
Kosten
Maatwerk, afhankelijk van het aantal deelnemers
Thema
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
N.v.t.
Duur
15 keer 2 uur of E-Learning
Data en locaties
Incompany
Op locatie
Inhoud

Wil je vlotter en met zelfvertrouwen communiceren in een vreemde taal? Het hele jaar door kun je een op maat gemaakte taaltraining van EBC starten. Een intensieve privécursus of een langer durende groepstraining als er wat minder haast bij is. EBC Talen verzorgt doelgerichte taaltrainingen in meer dan 15 talen o.a. Pools, Duits, Engels, Spaans ect.

Aanpak
EBC trainingen zijn flexibel van opzet. Op basis van de wensen en doelstellingen stelt EBC een indvidueel programma of voor de groep samen. Per niveau van het internationaal erkende Europees Referentiekader zijn minimaal 30 uur training nodig. De deelnemers worden eerst getoetst en hebben een persoonlijk gesprek met de taaltrainer. Op basis van deze intakegegevens wordt een groepsindeling en een op maat gemaakt programma opgesteld. De lessen in company worden benut voor het ontwikkelen van de spreekvaardigheid (indien gewenst ook schrijfvaardigheid) en uitleg/oefening, zowel algemeen als werkgericht. Voor thuis worden er huiswerkopdrachten aangeboden en indien gewenst e-learning.

De werkwijze voor elk traject beantwoordt aan de kwaliteitseisen van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De deelnemer ontvangt een certificaat met het behaalde eindniveau volgens het internationaal erkende Europees Referentiekader (ERK).

EBC zorgt ervoor dat al de cursisten dankzij het uniek ‘zelfhulppakket’ ook na afloop van de training de opgedane kennis en vaardigheden kunnen bijhouden en zelfs verdiepen!Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden