opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Taaltraining

Wil je vlotter en met zelfvertrouwen communiceren in een vreemde taal? Het hele jaar door kun je een op maat gemaakte taaltraining van EBC starten. Een intensieve privécursus of een langer durende groepstraining als er wat minder haast bij is. EBC Talen verzorgt doelgerichte taaltrainingen in meer dan 15 talen o.a. Pools, Duits, Engels, Spaans enzovoorts.

Resultaat
Na afloop van de cursuskan je vlot en vol zelfvertrouwen communiceren in een vreemde taal naar jou keuze

Doelgroep
Alle medewerkers die voor hun werk een vreemde taal moeten beheersen 

Aanpak
EBC trainingen zijn flexibel van opzet. Op basis van de wensen en doelstellingen stelt EBC een indvidueel programma of voor de groep samen.
De deelnemers worden eerst getoetst en hebben een persoonlijk gesprek met de taaltrainer. Voor elke taal zijn er verschillende trainingen mogelijk. In overleg met EBC wordt voor jou de meest geschikte training gekozen. 
Op basis van deze intakegegevens wordt een groepsindeling en een op maat gemaakt programma opgesteld. 

De werkwijze voor elk traject beantwoordt aan de kwaliteitseisen van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).
De deelnemer ontvangt een certificaat met het behaalde eindniveau volgens het internationaal erkende Europees Referentiekader (ERK).

Via deze link kunt u het aanbod aan talen vinden.

Taalcursussen op maat? Taaltraining in Bergen op Zoom of op locatie? Of liever een online taalcursus? Neem contact op met EBC Taleninstituut!

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden