Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Spuitlicentie 2 - Bedrijfsvoeren

Details

Locatie
Meerdere locaties
Duur
2 dagdelen
Kosten
€640 (excl. btw)
Subsidie
Startdata*
10 juni 2024  
10 september 2024  
26 september 2024  
Opleider

Terra trainingen

085-7440505 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil jij bedrijfsmatig werken met gewasbeschermingsmiddelen en heb jij personeel onder je die bezig zijn met bestrijdingen met gewasbescherming? Dan heb je een licentie 2 nodig. Om deze licentie te behalen heb je allereerst licentie 1 nodig.

Wat leer je?

In deze cursus leer je om op een veilige en professionele manier gewasbeschermingsmiddelen te gebruiken. Na het behalen van deze cursus ontvang je een officiële spuitlicentie die vijf jaar geldig is. 

Wat kun je verwachten?

Bij deze cursus leer je in een dag waar je rekening mee moet houden als je werknemers binnen je bedrijf hebt die werken met gewasbeschermingsmiddelen. Je ontvangt thuisopdrachten om mee aan de slag te gaan en rond deze cursus af met een theorie-examen. Na het behalen van het examen ontvang je spuitlicentie 2.

Voor wie?

Deze cursus is speciaal voor ondernemers die hun werknemers met gewasbeschermingsmiddelen willen laten werken.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Spuitlicentie 2 - Bedrijfsvoeren

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!




Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag