Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Groeien in 3: Resultaatgericht managen

Details

Locatie
Naaldwijk
Duur
4 dagdelen
Kosten
€ 920,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider
Lentiz cursus & consult

Lentiz | Cursus & Consult

088-3382283 [email protected] Bekijk website
Tags

De training ‘Doelgericht leidinggeven’ is een vervolg op ‘Effectief communiceren’. De training is naast een verdieping in het groeien in leidinggeven en communiceren ook zeer praktijkgericht. De deelnemers leren om te gaan met alle facetten waarmee zij dagelijks op de werkvloer te maken hebben. Ze mogen de zaken die ze als lastig ervaren inbrengen. De nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van jou als leidinggevende.

Wat leer je?

Het volgen van de training ‘Wat leer je?gericht Managen’ helpt je om jouw rol als leidinggevende verder te vormen naar manager. Je groeit hierdoor verder in je rol. Dat levert je op de werkvloer tijdsbesparing op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op.

Met het volgen van deze training wordt niet alleen jouw kennis verrijkt, maar wordt jou eveneens een nieuw netwerk geboden. Elke bijeenkomst vindt (voor zover mogelijk) plaats bij een ander bedrijf, zodat je een kijkje in de keuken krijgt. Daarnaast wordt er samen gegeten en is er tijd om op informele wijze ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de training leer je om te gaan met jouw rol als leidinggevende binnen het bedrijf: van onderhandelen tot timemanagement, waarbij je leert effectief om te gaan met je beschikbare tijd, prioriteiten te stellen en conflicthantering. Communicatie en samenwerking zijn belangrijke elementen in het managen van jouw afdeling en/of medewerkers.

Om jou alle aandacht te geven, werken we in kleine groepen. De trainingen zijn praktisch van opzet, zodat er voldoende afwisseling is tussen theorie en praktijk. Daarbij is er alle ruimte voor inbreng vanuit de groep om praktische voorbeelden te delen. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk die jou graag de fijne kneepjes van het leidinggeven leren. Daarmee kun jij optimaal werken aan je persoonlijke ontwikkeling als resultaatgerichte manager.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Organisatiestructuren
  • Sandwichpositie middenkader
  • Onderhandelen
  • Van doelen stellen naar resultaten
  • Het organiseren van een project
  • Communicatie en samenwerking
  • Omgaan met weerstand
  • Conflicthantering
  • Timemanagement

Goed om te weten: deze training is het laatste onderdeel van het ABC leertraject Groeien in effectief communiceren en leidinggeven, bestaande uit 3 opeenvolgende modules. Voorafgaand bieden we dus de modules Groeien in: effectief communiceren en Groeien in: doelgericht leidinggeven aan. 

Voor wie?

Jij groeit mee met de organisatie en je rol gaat van bijvoorbeeld van teamleider/assistent bedrijfsleider naar manager, dat vraagt om andere skills. Zoals het schakelen op verschillende niveaus, meedenken op strategisch niveau en een gelijkwaardige gesprekspartner voor directie zijn. Wie gingen jou voor? Locatiemanagers, teamleiders, afdelingshoofden, bedrijfsleiders.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Groeien in 3: Resultaatgericht managen

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven