opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Leidinggeven aan millennials

Opleider
Kenneth Smit Direct
Kenneth Smit Direct
Willemijn Geuze
040 - 251 1337
E-mailadres
Website
Kosten
€ 675,-
Thema
Leidinggeven en Communicatie
Opleidingsniveau
MBO
Duur
1 dag
Data en locaties
Nog niet bekend
Inhoud

Resultaat: In deze training leer je leiding geven aan millennials.

 

Doelgroep: Deze training is voor leidinggevende die millennials (geboren tussen 1980 en 2000) in hun team hebben en die graag het beste uit deze groep medewerkers wil krijgen.

 

Aanpak: De training gaat als volgt, leidinggeven aan millennials is lastig. Hoe laat je millennials binnen jouw organisatie tot bloei komen, hoe zorg je ervoor dat ze niet snel weggaan en hoe ga je om met generatieverschillen?

Millennials zijn de generatie geboren tussen 1980 en 2000. Ze hebben veel kwaliteiten: ze zijn jong, energiek, veelal hoogopgeleid en ze leren snel. Ook begrijpen ze nieuwe technologie als geen ander en zijn ze vaardig met social media. Het zijn daarom gewilde werknemers, maar leidinggeven aan millennials is lastig. Ze vinden zingeving belangrijk, willen gezien en gehoord worden, werken heel anders dan oudere generaties en ze wisselen snel van baan. Vrijheid en tijd voor zichzelf vinden ze heel belangrijk, het zijn ‘happy holics’ en geen ‘workaholics’. In deze 1-daagse training leer je meer over millennials.


Wat kenmerkt ze en wat zoeken ze in hun werk? Je leert hoe je leiding kunt geven aan millennials. Hoe kun je hen tevreden houden en optimaal laten presteren? Wat vraagt het van jou als leidinggevende en van de organisatie? Ook gaan we in op de verschillen tussen millennials en oudere generaties. Je leert hoe je er als leidinggevende voor kunt zorgen dat beide groepen goed met elkaar kunnen samenwerken.

De volgende ondewerpen worden behandeld in de training:

  • Millennials en andere generaties
  • Hoe laat je millennial binnen jouw organisatie tot bloei komen?
  • Hoe zorg je ervoor dat millennials blijven?
  • Hoe ga je om met generatieverschillen?
Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden