opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Kwaliteitsmanager Workshop BRC

Als je als levensmiddelenbedrijf gaat leveren aan de retail sector, dan is de kans groot dat je te maken gaat krijgen met de BRCGS kwaliteitsnorm. Met deze GFSI goedgekeurde standaard BRCGS garandeer je de voedselveiligheid van jouw producten. Maar hoe pas je deze norm toe in de praktijk? Het toepassen is namelijk nog een hele uitdaging voor jouw managementsysteem. Gelukkig heb je de toepassing van BRCGS na deze workshop duidelijk voor ogen.

Resultaat

Tijdens deze workshop gaat onze ervaren trainer in op de belangrijkste BRCGS-onderwerpen en hoe deze vertaald kunnen worden naar jouw praktijk. Je hoort hoe je concreet en realistisch met BRCGS kan omgaan binnen jouw bedrijf, zodat je de certificering met vertrouwen tegemoet kan zien.

Doelgroep

Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling, leidinggevenden in de levensmiddelensector.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van BRCGS
  • Belangrijkste BRCGS-eisen
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing BRCGS binnen jouw bedrijf
  • Certificering BRCGS
  • Praktijkopdracht
  • Verschillen BRCGS versie 7 / versie 8
  • Aanpassingen in het auditprotocol
 
 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden