Sleutel aan je toekomst

Vakopleiding Eerste monteur Mechatronica

De vakopleiding Eerste monteur Mechatronica is een vervolg op de vakopleiding Monteur Mechatronica.

Je krijgt bij de vakopleiding Eerste monteur Mechatronica een stevige basis mee op het gebied van hydrauliek en pneumatiek en op het gebied van onderhoudstechniek. Daarnaast leer je technische basisbegrippen vanuit de elektrotechniek en industriële automatisering. Een brede vakopleiding dus. 

  • Duur van de opleiding: 35 - 42 lesdagen
  • Kosten: €8495 (avond) - €9465 (dag) ex. btw

Inhoud van de opleiding

De Vakopleiding eerste monteur mechatronica bestaat uit verschillende cursussen en trainingen die jou de juiste bagage meegeven om als vakman in de praktijk aan de slag te gaan. De Vakopleiding richt zich op de relevante kennis en vaardigheden die je als eerste monteur mechatronica nodig hebt bij de uitoefening van je vak. De theorielessen worden afgewisseld met praktijklessen. Tijdens de praktijklessen oefen je met situaties die je tegenkomt in jouw werk. Deze opleiding bestaat uit vier cursussen: Elektronisch Schakelen PLC - Industriële automatisering Onderhoudstechniek NEN 3140 Vakbekwaam persoon

 

Op de leerlijn techniek is de subsidie van het Fonds Colland Arbeidsmarkt, van 60%, van toepassing, met een maximum van € 1.500,- per deelnemer per jaar. De kosten staan per cursus beschreven op de desbetreffende cursuspagina.

Ben je benieuwd naar deze opleiding? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Romy of Jos!

Contact