Opleidingen en
cursussen

Training Commerciële vaardigheden Totaaltraject

Je bent continu op zoek naar kansen om de business uit te breiden, of het nu gaat om de uitbouw van bestaande klanten of het verwerven van nieuwe klanten. In deze training komt het gehele verkooptraject aan de orde vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van een duurzame relatie met de klant. 

 

Programma:

De training is opgebouwd uit 5 modules die samenstaan voor een compleet commerciel trainingstraject.

Module 1 en 2 Expert in Sales: In deze module ga je aan de slag met wat wil de klant en waarom, hoe win je zijn vertrouwen, gespreksevenwicht, weerstandenen hoe overtuig je de klant.

Module 3 Prijs verkopen: je gaat aan de slag met het voeren van een prijsgesprek, hoe voorkom je het onnodig weggeven van kortingen, hoe blijf je professionele inkopers de baas, beinvloeden en inspelen op 'sfeer- en relatiebevorderende" momenten in het gesprek.

Module 4 Omgekeerd verkopen: de juiste aanpak bij beslissers en beinvloeders in grotere organisaties, het voorkomen van uitstel in de besluitvorming, opbouwen van een bestendige relatie en het maken van minder offertes en meer opdrachtbevestigingen.

Module 5 Return on investment: Verkopen van tegen hogere prijzen met de ROI methode, unique selling points ontdekken, afsluittechnieken, prijscalculatie en het terugwinnen van verloren klanten.

In het trainingsprogramma wordt theorie afgewisseld met rollenspelen en praktijkcases zodat je kennis direct kan toepassen in de praktijk.

 

Voor wie:

Dit programma is geschikt voor ondernemers, bedrijfsleiders, verkopers en accountantmanagers.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden