opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Teamleider Productie

Opleider
CBT Trainingen & Opleidingen
CBT Trainingen & Opleidingen
Roy Pollmann
026-4426940
E-mailadres
Website
Kosten
€ 1.095 (excl. BTW) per module
Thema
Leidinggeven en Communicatie
Opleidingsniveau
MBO
Duur
3 modules van 3 dagen
Data en locaties
12 november 2019
Eindhoven / Rotterdam
Inhoud

De teamleider productie zorgt ervoor dat iedereen met zoveel mogelijk plezier naar zijn of haar werk gaat, iedereen even hard werkt en de planning wordt behaald. Dagelijks coacht en motiveert de teamleider medewerkers om veiliger en met meer kwaliteit te produceren.

Veel teamleiders hebben deze verantwoordelijkheid gekregen door hun goede ideeën, inzicht in processen en hard werken binnen het team. De resultaatgerichte opleiding biedt hen concrete handvatten om in deze functie te groeien!

De training bestaat uit drie modules:

  • Leidinggeven op de werkvloer
  • Bedrijfsorganisatie op de werkvloer
  • Lean op de werkvloer

De module ‘Leidinggeven op de werkvloer’ geeft je praktische handvatten om jouw leiderschapstaken zo succesvol mogelijk uit te voeren. De inzet van een acteur tijdens de training geeft je de kans om te oefenen met verschillende gespreksvormen of leiderschapsstijlen. Het helpt je om het geleerde in de praktijk toe te passen.

De module ‘Bedrijfsorganisatie op de werkvloer’ geeft je praktische inzichten in verschillende zaken, die een organisatie succesvol maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kennis van organisatievormen, planningen, budgetteringen en de Arbowetgeving. Je leert kritisch kijken naar de organisatie waarin jij werkt, om zo te ontdekken op welke punten jouw organisatie kan verbeteren.

De module ‘Lean op de werkvloer’ geeft inzicht in verschillende lean instrumenten. Deze instrumenten kun je inzetten om het productieproces binnen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten.

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
* Verplichte velden