opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Teamleider Productie

Opleider
CBT Trainingen & Opleidingen
CBT resultaat uit opleiden
Roy Pollmann
026-4426940
E-mailadres
Website
Kosten
Kosten per module: €1.095 (excl. btw)
Thema
Leidinggeven en Communicatie
Opleidingsniveau
MBO
Duur
3 dagen per module of 6 avonden per module
Data en locaties
10 november 2020
Diverse locaties in Nederland
Inhoud

De cursus teamleider productie is een resultaatgericht training die een teamleider concrete handvaten biedt om in zijn functie te groeien.

Resultaat
De teamleider productie zorgt ervoor dat iedereen met zoveel mogelijk plezier naar zijn of haar werk gaat, iedereen even hard werkt en de planning wordt behaald. Dagelijks coacht en motiveert de teamleider medewerkers om veiliger en met meer kwaliteit te produceren.

Doelgroep
Veel teamleiders hebben de verantwoordelijkheid gekregen door hun goede ideeën, inzicht in processen en hard werken binnen het team. De resultaatgerichte opleiding biedt hen concrete handvatten om in deze functie te groeien!

Aanpak
De training bestaat uit drie modules:

  • Leidinggeven op de werkvloer
  • Bedrijfsorganisatie op de werkvloer
  • Lean op de werkvloer

De module ‘Leidinggeven op de werkvloer’ geeft je praktische handvatten om jouw leiderschapstaken zo succesvol mogelijk uit te voeren. De inzet van een acteur tijdens de training geeft je de kans om te oefenen met verschillende gespreksvormen of leiderschapsstijlen. Het helpt je om het geleerde in de praktijk toe te passen.

De module ‘Bedrijfsorganisatie op de werkvloer’ geeft je praktische inzichten in verschillende zaken, die een organisatie succesvol maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kennis van organisatievormen, planningen, budgetteringen en de Arbowetgeving. Je leert kritisch kijken naar de organisatie waarin jij werkt, om zo te ontdekken op welke punten jouw organisatie kan verbeteren.

De module ‘Lean op de werkvloer’ geeft inzicht in verschillende lean instrumenten. Deze instrumenten kun je inzetten om het productieproces binnen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten.

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden