Opleidingen en
cursussen

MBO Commercieel Ondernemen (Voltijds)

Ondernemen moet je echt in het bloed zitten. En als dat zo is, dan weet je dat ook. Je leert alles over het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld hoe je een product in de markt moet zetten. Maar ook over de strategie, marketing en beleid. En hoe je personeel stimuleert en motiveert. Jij weet straks wat je nodig hebt om de markt te veroveren.

Zie jij ondernemen als een leuke en leerzame uitdaging? Dan is de studie Commercieel Ondernemen echt iets voor jou. Een studie waar je straks alle kanten mee op kan. Voor meer informatie over deze studie kun je hier klikken.

"Ondernemen is strategisch kiezen en doorzetten waar nodig."

Na je studie ben je breed opgeleid voor allerlei commerciële functies in het bedrijfsleven. Al dan niet in de groene sector. Ook kun je doorleren in het hbo of direct aan de slag als:

  • Ondernemer
  • Accountmanager
  • Exportmedewerker
  • Medewerker bedrijfsbureau
  • Inkoper veiling
  • Projectleider

Tijdens de opleiding krijg je onder meer de onderstaande vakken. Zo zorgen we ervoor dat je straks ook echt alles weet over ondernemen, met de nadruk op marketing, organisatie en personeel. Daarnaast krijg je algemene vakken als Nederlands, Engels, burgerschap en SLB (studie- en loopbaanbegeleiding).

Verkopen, Strategische marketing, Logistiek, Organisatiekunde, Leidinggeven, Workshops Spotlight

Over de opleiding Commercieel Ondernemen moet je nog weten dat je de kans krijgt om zelf projecten te werven. En uit te voeren. Zo werk je straks met echte ondernemers aan echte projecten. En ontwikkel je direct de juiste vaardigheden. Vaardigheden die je in de praktijk goed kunt gebruiken.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden