Opleidingen en
cursussen

Leidinggeven: Leidinggevende team

Na deze opleiding heb jij je eigen leiderschapsstijl ontwikkeld en kun je aan de slag als leidinggevend vakman binnen jouw gekozen beroep.

Resultaat
Je bent in staat een team te leiden en daar resultaten mee te behalen. Je hebt interesse in mensen en bent op communicatief vlak sterk gegroeid. Je neemt de dagelijkse leiding van het personeel op je en overlegt met de bedrijfsleider of directeur over de werkwijze en het personeelsbeleid. Je stelt werkplanningen op en voert werkoverleg. Daarnaast instrueer je het personeel en zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan voordat jullie aan de slag gaan. Tijdens je werkzaamheden houd je het tempo er lekker in en communiceer je continu met opdrachtgevers, directe collega’s en je leidinggevende. Zijn er knelpunten? Jij bent expert in je vakgebied en komt met een passende oplossing!

Doelgroep
Ben jij in het bezit van je niveau 3-diploma, heb je misschien zelfs al werkervaring opgedaan en wil je ook graag doorstromen naar niveau 4? Dan behoor jij tot de doelgroep van deze opleiding.

Aanpak
Tijdens deze BBL-opleiding krijg jij extra vaardigheden geleerd zodat jij kunt doorgroeien. Je volgt maar één dag in de week school, de rest van de week ben je aan het werk en pas je de opgedane kennis gelijk toe. 

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met:

  • Begeleidings- en coachingsvaardigheden: Je stuurt het team aan en motiveert medewerkers om gestelde doelen te realiseren.
  • Personeelsbeleid maken en uitvoeren: Je adviseert en ondersteunt bij de werving en beoordeling van personeel.
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid: De resultaten van het team zijn in jouw handen, dus jij maakt én bewaakt de planning en de geleverde kwaliteit.

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden