opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Kwaliteitsmedewerker introductie

Medewerkers van een voedingsmiddelenbedrijf hebben dagelijks te maken met kwaliteit en zijn daarom vaak geïnteresseerd in kwaliteit. Kwaliteit is de basis van een goed product. Het komt regelmatig voor dat medewerkers doorstromen naar een functie binnen de kwaliteitsafdeling. Ervaring in de productie of administratie is dan waardevol, maar soms nèt niet voldoende om soepel de overstap te maken naar de nieuwe functie.

Resultaat

In deze training doen deelnemers de nodige informatie en basiskennis op om aan de slag te gaan als kwaliteitsmedewerker. Ook leer je praktische vaardigheden die in de dagelijkse werkzaamheden van pas zullen komen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle (nieuwe) medewerkers van de kwaliteitsafdeling.

Aanpak

  • Het kwaliteitssysteem
  • Voedselveiligheid, HACCP en hygiëne
  • Inleiding microbiologie
  • Procesbeheersing en controles
  • Specificaties en receptuurbeheer
  • Rol van de kwaliteitsdienst
  • Basisvaardigheden communicatie
  • Valkuilen
  • Praktijkopdrachten

 

  • Prijs (excl. BTW)

    € 425

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden