Kwaliteit: Voedselveiligheid online leren

Elke medewerker is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In de E-learning  basis voedselveiligheid wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van jouw bedrijf.

Resultaat
Na deze E-learning  zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid. Ook kunnen de HACCP-principes direct toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Doelgroep
De E-learning basis voedselveiligheid is bedoeld voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP- en hygiënesysteem. De training is ook in het engels en Pools beschikbaar.

Aanpak

Onderwerpen

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
  • Besmetting van voedingsmiddelen
  • Basisprincipes micro-organismen
  • Basisvoorwaarden: persoonlijke hygiëne en bedrijfsinrichting
  • Introductie HACCP
  • Beheersing CCP’s
  • Food defense

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden