Birkman Signature Certification Training

Wil je meer inzicht in de drijfveren, motivatie en gedrag van je medewerkers. De Birkman Signature Certificatie training geeft je inzicht in de behoefte, ondersteuning en de omgeving nodig is voor medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Resultaat
Door de Birkman Certificatie training verrijk jij jezelf en word je gecertificeerd als Birkman professional. Met deze training kun je mensen, teams en organisaties vooruit helpen bij:

  • Ontwikkeling van medewerkers door coaching en talent/loopbaan ontwikkeling
  • Het voeren van ontwikkelingsgesprekken en POP’s
  • Teamcoaching, teambuilding en ontwikkeling
  • Training en leiderschapsprogramma’s
  • Werving, selectie, recruitment en sollicitatietrajecten
  • Organisatieontwikkeling


Doelgroep
De Birkman Signature Certification Training is geschikt voor HRM-professionals, managers en leidinggevenden uit de agrarische sector.

Aanpak
Voorafgaand aan de training ontvang je een e-learning module. In ongeveer 12 uur leer je de belangrijkste begrippen kennen en het achterliggende concept, je eigen perceptie, sociale perceptie en de inhoud van de componenten.

De training start met het wegwijs maken in het Birkman onderzoek, concept en filosofie. Dit is nodig voor analyse en het bespreken van je eigen rapport en scores over je eigen voorkeurstijl, behoeften, stressgedrag en interesses. Je leert interpretatievaardigheden dmv het bespreken van Birkman-profielen van verschillende persoonlijkheden. Ook vergelijk je meerdere profielen van teamleden die met elkaar samenwerken en onderzoekt factoren die de samenwerking versterken en wat mogelijke bronnen zijn voor conflict.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden