voor-werkgevers

Als je medewerkers groeien, 

groeit jouw bedrijf mee.

Online Masterclass

Regelmatig delen wij actuele en relevante informatie over Werken, Leren & Ontwikkelen in de glastuinbouw via onze online masterclasses. Bekijk hieronder de onderwerpen van eerdere masterclasses, of kijk in onze agenda voor geplande masterclasses. Op de pagina’s van de specifieke masterclasses staat meer informatie over het onderwerp en kan de opname teruggekeken worden. 

Masterclass: Brancheopleiding Glastuinbouw

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Bedrijfsvoering of Teelt binnen de Glastuinbouw? Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met de veranderingen binnen de sector en hun bedrijf zijn van groot belang. De brancheopleiding is een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken. Kijk hier de masterclass terug.

Masterclass: Hoe hou je medewerkers vast?

Bekijk onze masterclass en we geven je hierover handige tips. Iedereen heeft eigen drijfveren om met plezier het werk uit te voeren. We gaan in de masterclass ook in op hoe je de drijfveren van jouw medewerkers kunt ontdekken en daarop kunt inspelen. Anneke Postma en Mara Juckers geven je tips en voorbeelden.