online-masterclass

Online Masterclass

Online Masterclass

Regelmatig zijn de medewerkers van Kasgroeit te gast als spreker in een van de webinars van de werkgeverslijn.

Had je geen tijd om het webinar live te volgen, of kwam het tijdstip je niet goed uit? Je kan de onderstaande webinars terug kijken.


Zo vind je het juiste personeel


Dinsdag 20 november 2018 vond de webinar van de werkgeverslijn over het vinden van personeel plaats, met als gastspreker onze Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam. Heb jij moeite om vacatures in te vullen en de juiste mensen voor je bedrijf te vinden? Kijk deze webinar terug en ga aan de slag met de praktische tips voor een creatief wervingsproces!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw worden steeds vaker signalen ontvangen over werkgevers die moeizaam aan goed personeel komen. Tijdens het webinar op 20 november legt gastspreker Marjolein van Dam van Kasgroeit uit hoe je als ondernemer creatief kunt zijn in het wervingsproces. Goed personeel is voor veel ondernemers de motor van het bedrijf. Maar waar vind je die? En hoe pak je de zoektocht aan als er een vacature is ontstaan? Hoe zorgt je ervoor dat de juiste kandidaat jouw bedrijf vindt? Marjolein zal in begrijpelijke taal vertellen hoe u HR-trends als employer branding en the candidate journey zelf kunt toepassen. 

Ben jij hier ook benieuwd naar? Kijk hem dan hier terug:

  


Boeien en Binden

 

Dinsdag 3 oktober 2017 vond de webinar van de werkgeverslijn over het "boeien en binden" van talentvolle medewerkers plaats, met als gastspreker onze Adviseur Scholing & Ontwikkeling Anneke Postma. Het boeien en binden van talentvolle medewerkers is een grote uitdaging in de huidige tijd. Het percentage werkzoekenden zit op een historisch laag niveau van rond de 3%. Bedrijven zijn weer aan het uitbreiden en de vraag naar goed opgeleid personeel in de sector is dan ook hoog.

Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe medewerkers aantrekt en als ze eenmaal binnen zijn hoe zorg je ervoor dat je medewerkers behoudt? Wil je hier meer over weten? Kijk dan het webinar terug.

Een reden voor werknemers om op zoek te gaan naar een andere baan is vaak niet alleen een beter salaris. Juist andere factoren spelen daarin een belangrijke rol zoals ontwikkelingsmogelijkheden, de cultuur binnen de organisatie, loopbaanmogelijkheden maar ook het type leiderschap. Deze onderwerpen kwamen tijdens dit Webinar aan bod. Anneke Postma gaat hierin dieper in op motivatie van medewerkers en hoe je dit kunt gebruiken bij het binden en boeien van medewerkers.

Heb je de webinar van Kasgroeit, in samenwerking met de Werkgeverslijn, gemist? Kijk hem hier dan terug: