opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Workshops “Futureproof your business”

Opleider
Greenskills
Lourens van Herk
+31 (0)653862808
E-mailadres
Website
Kosten
995,= euro
Thema
Management
Opleidingsniveau
N.v.t.
Duur
2 bijeenkomsten van 16:00 tot 21:00
Data en locaties
Nog niet bekend
Inhoud

Coronacrisis, Brexit, klimaatverandering, C02 reductie, robotisering, nieuwe investeerders, opkomende markten etc. Door de vele veranderingen van deze omvang, en dan ook nog gelijktijdig, zijn bewuste, doordachte keuzes van vitale waarde voor het succes en continuïteit van uw onderneming op langere termijn. Wilt u in deze onzekere periode, een scherpe analyse maken hoe u uw onderneming “Futureproof” kunt maken, dan zijn deze praktische workshops voor u uitermate geschikt.

Resultaat
Een totaaloverzicht van de belangrijkste trends en onzekerheden voor uw organisatie
U leert verschillende toekomstscenario’s te schetsen voor uw onderneming
U werkt aan een doordachte strategie en eindigt met een concreet plan
Inspiratie van elkaar: U krijgt feedback van andere bedrijven en u geeft feedback.

Doelgroep
De training is bedoeld voor managers, opvolgers, ambitieuze medewerkers ofwel ‘the next generation’ die medebepalend zijn voor de toekomst van uw organisatie.
Het verdient een zeer sterke voorkeur als per organisatie (minimaal) 2 personen deelnemen!

Aanpak
Na een kritische verkenning van de markontwikkelingen, de impact daarvan op de organisatie, en een interne analyse gaan we werken aan toekomstscenario’s. Deze worden beoordeeld en omgezet in een strategieën en vertaald in concrete en realistische acties.

Er is gekozen voor een 2- tal groepsworkshops en aansluitend een individuele eind sessie om te voorkomen dat te bedrijfsvertrouwelijke strategieën worden gedeeld.

Deze workshops zijn zeer interactief. Het is onze doelstelling dat bedrijven uit verschillende sectoren die niet schromen om elkaar advies te geven. De coaches hanteren diverse instrumenten en bruikbare modellen en presenteren creatieve en inspirerende praktijkvoorbeelden en succesvolle eigentijdse business modellen.

Coaches

 

Lourens van Herk, Eigenaar didacticaMagna, Greenskills, voorheen directeur Lentiz Cursus&Consult, specialisatie management vaardigheden, sales, teambuilding.

Hans Ligtenberg, opleidingsmanager Greenport & Food, hogeschool Inholland in Delft, gepensioneerd maar nog steeds uitermate actief in binnen en buitenland; specialisatie business development, MVO en sustainability.

Engelie Beenen: Eigenaar Horticom, Partner HollandDoor, programma manager van diverse opleidingstrajecten in het buitenland, specialisatie: Netwerken, business development.

 

 

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden