opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Productiemanager

Opleider
CBT Trainingen & Opleidingen
CBT resultaat uit opleiden
Roy Pollmann
026-4426940
E-mailadres
Website
Kosten
€1095,- excl. BTW per module
Thema
Leidinggeven en Communicatie
Opleidingsniveau
MBO
Duur
4 modules van 3 dagen
Data en locaties
Nog niet bekend
Inhoud

De productievloer voelt een constante druk vanuit het management om sneller, efficiënter en met meer kwaliteit te produceren. Als productiemanager ben je hierdoor onmisbaar geworden. Je houdt je onder andere bezig met de kwaliteit van de producten, de productiekosten en de personeelsplanning. Met jouw brede kennis zorg je ervoor dat de productieafdeling zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan.

Deze training leidt jou stapsgewijs door zowel de hard- als de soft skills van een productiemanager. Het kunnen toepassen van het geleerde op de werkvloer staat daarbij centraal. Je streeft naar een continue verbetering in jouw organisatie.

De training productiemanager is een blended learning traject. Dat betekent dat je verschillende vormen van leren met elkaar combineert. Je krijgt toegang tot de Cbt leeromgeving, een naslagwerk in de vorm van een boek en je neemt deel aan praktijkgerichte trainingsdagen. Om de lesstof eigen te maken, vind je op de Cbt leeromgeving diverse oefenvragen, werkplekopdrachten en video’s.

De training is erop gericht dat je het geleerde kunt toepassen op jouw werkplek. Uitgangspunt is jouw hele beroepstaak: je wordt een productiemanager die het totale productieproces kan managen.

De training bestaat uit vier modules:

  • Productie en organisatie
  • Lean instrumenten
  • Personeel en organisatie
  • Leidinggeven voor managers
Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden