Opleidingen en
cursussen

ABC Leertraject 'Groeien in: Effectief communiceren & leidinggeven'

Lentiz| Cursus & Consult heeft een nieuw leertraject ontwikkeld voor alle leidinggevende, die willen groeien. Een afwisselend praktisch trainingsprogramma, bestaande uit 3 modules. Hét programma voor iedereen werkzaam in het middenkader, die het beste uit zichzelf en zijn/haar team wil halen.

Resultaat
Het volgen van de reeks trainingen ‘Groeien in effectief communiceren & leidinggeven’ leert jou om je plaats als leidinggevende op een natuurlijk beter op te pakken. Eerst door inzicht in jezelf, hoe jij communiceert en hoe jij overkomt bij anderen. Daarmee groei jijzelf. Maar ook in je rol als leidinggevende. Dat levert tijdsbesparing op de werkvloer op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op.

Doelgroep
Al vele teamleiders, (assistent) bedrijfsleiders, afdelingshoofden, werkvoorbereiders, locatiemanagers, voormannen en uitvoerders gingen jou voor. 
Ervaringen van anderen helpen bij het kiezen van de juiste cursus of opleiding. Nieuwsgierig? Lees ze hier. 

Aanpak
Het ABC Leertraject is een praktisch trainingsprogramma, bestaande uit 3 opeenvolgende modules:

Elke onderdeel is afzonderlijk te volgen of opeenvolgend, bij het doorlopen van de training ‘Groeien in: effectief communiceren en leidinggeven’. Om inzicht te krijgen in de achtergrond, kennis en ervaring wordt voor aanvang van een training aan de deelnemer gevraagd om online een aantal vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvangt de cursist een advies over welke training het best bij zijn of haar niveau aansluit.


 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden