Het Kasgroeit team staat voor je klaar...

Bij Kasgroeit werken we met een gemotiveerd team met verschillende specialismen, om samen de glastuinbouw naar een hoger plan te tillen. We zijn er voor zowel werkgevers als werknemers.

Ons team is dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Maak kennis met ons team:

Programmamanager

Het team van Kasgroeit wordt aangestuurd door Edwin Zuidgeest. Hij zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt en dat Kasgroeit goede kwalitatieve dienstverlening biedt aan jou.

Edwin Zuidgeest

Programmamanager

06 18 41 94 30
e.zuidgeest@kasgroeit.nl 

werkdagen: 
maandag t/m vrijdag

Adviseurs Opleiding & Ontwikkeling

Onze adviseurs Opleiding en Ontwikkeling zijn de spil tussen bedrijven en werknemers in de sector. Regelmatig gaan onze adviseurs op bezoek bij bedrijven en onderhouden contacten met het onderwijs. Zij richten zich op het ontwikkelen en leren binnen de bedrijven en het binden & boeien van werknemers. Zij ondersteunen werkgevers en werknemers met persoonlijk opleidingsadvies, het opstellen van bedrijfsontwikkelplannen en beantwoorden vragen over opleidingen, subsidies of loopbaanpaden.

Jos Klop

Adviseur Opleiding & Ontwikkeling

06 11 44 19 64
j.klop@kasgroeit.nl

werkdagen: 
maandag t/m vrijdag

Mara Juckers

Adviseur Opleiding & Ontwikkeling

06 30 10 82 61
m.juckers@kasgroeit.nl

werkdagen:
maandag t/m donderdag

Jolanda Rosloot

Adviseur Opleiding & Ontwikkeling

06 30 10 80 92
j.rosloot@kasgroeit.nl

werkdagen:
maandag, dinsdag en donderdag

Marketing & Communicatie 

Ons marketing en communicatieteam zet zich in om je zo goed mogelijk te informeren over alles rondom werken, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. Het team ondersteunt o.a. de adviseurs bij de communicatie van bepaalde activiteiten, informeert je via de website, socials en nieuwsbrieven en denkt alle communicatiemiddelen uit voor beurzen en events. 

Mariëlle Sluis

Contentmarketeer

06 13 62 41 44
m.croes@kasgroeit.nl

werkdagen:
maandag, dinsdag en vrijdag