Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Joris Staal

Contactgegevens

Joris Staal

Marketing en communicatie adviseur
Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 15 58 78 33
E-mail: [email protected]

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Leer Joris kennen

Wie ben ik?

Mijn naam is Joris Staal en ik werk sinds januari 2024 als marketingadviseur voor Kasgroeit. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik met veel plezier in Utrecht.  

Alhoewel de sector nieuw voor mij is, liggen de roots van mijn familie op het boerenland in Groningen en later de Noordoostpolder. In 1958 verhuisden mijn grootouders (en mijn vader) naar Tollebeek om als eerste pachters granen, aardappelen, erwten, suikerbieten en vlas te verbouwen.  

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Samen met het team werk ik aan het vergroten van het bereik, de zichtbaarheid en bekendheid van Kasgroeit. Zo kunnen zo veel mogelijk werkgevers en werknemers in de glastuinbouw gebruik maken van de kennis, ervaring en ondersteuning van Kasgroeit voor een leven lang leren en ontwikkelen. 

Waar kun je mij voor bellen?

Een Afrikaans spreekwoord luidt: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Leren en ontwikkelen doen we niet alleen, maar juist samen. Heb je ideeën om samen te werken? Of wil je gewoon eens kennismaken en van gedachten wisselen? Bel, app of stuur een mailtje.  

 

Benieuwd naar de collega's van Joris?

Terug naar boven