Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Mariëlle Sluis

Contactgegevens

Mariëlle Sluis


Content marketeer

Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 13 62 41 44
E-mail: [email protected]

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag (ochtend) en donderdag

Leer Mariëlle kennen

Wie ben ik?

Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik ben Mariëlle. Samen met mijn man woon ik in een klein dorpje langs de rivier De Lek. Met mijn communicatie studie op zak, dompel ik mij nu helemaal onder in de wereld van de tomaten, paprika's en orchideeën. Toen ik in 2022 bij Kasgroeit startte was de glastuinbouw sector nog helemaal nieuw voor mij. Er ging een wereld voor mij open. Het is leuk om te zien hoe innovatief de glastuinbouwsector is. 

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Leren en ontwikkelen is voor mij heel belangrijk. Ik haal hier mijn werkplezier uit. Samen met het team van Kasgroeit wil ik laten zien dat leren en ontwikkelen ook waardevol is binnen jouw bedrijf of werk. Dit doe ik door je te inspireren met verhalen, tips en informatie die ik met je deel op onder andere social media, onze nieuwsbrief en onze website.

Waar kun je mij voor bellen?

Volg je Kasgroeit al op social media? Dan zie je ons waarschijnlijk vaak voorbij komen. We willen je wekelijks informeren, inspireren en motiveren om het eerste stapje te zetten in de ontwikkeling van je bedrijf of van jezelf. Heb jij leuke suggesties om te delen op onze kanalen? Of lijkt het je leuk om in de communicatie samen op te trekken? Bel of mail me dan gerust.

Benieuwd naar de collega's van Mariëlle?

Terug naar boven