Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Marc van der Steen

Contactgegevens

Marc van der Steen

Marketing- en communicatiemedewerker
Algemeen nummer: 088 329 20 70
Mobiel: 06 38 90 12 15
E-mail: [email protected]

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Leer Marc kennen

Wie ben ik?

Mijn naam is Marc van der Steen. Samen met mijn vriendin en zoon woon ik met veel plezier in IJsselstein. Met een achtergrond als audiovisueel specialist heb ik in februari 2024 mijn opleiding in social media marketing afgerond. Sinds maart 2024 werk ik met veel enthousiasme als Content Marketeer bij Kasgroeit. Ik ben vastberaden om bij te dragen aan de missie en visie van Kasgroeit: het stimuleren en ondersteunen van mensen in hun carrière in de glastuinbouwsector. 

Wat doe ik bij Kasgroeit?

Bij Kasgroeit speel ik een actieve rol in het vergroten van onze zichtbaarheid en bekendheid. Mijn focus ligt op het stimuleren van werkgevers en werknemers in de glastuinbouwsector om voortdurend te blijven leren en ontwikkelen. Dit omvat onder andere het maken van inspirerende social media posts en het creëren van waardevolle content voor onze website. 

Waar kun je mij voor bellen?

Mijn doel is om jou regelmatig te voorzien van inspiratie, informatie en motivatie, zodat jij stappen kunt zetten in de groei van je bedrijf of je eigen ontwikkeling. Heb je ideeën die je graag wilt delen op onze kanalen? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van communicatie? Aarzel niet om contact met me op te nemen via telefoon of e-mail. Ik sta voor je klaar! 

Benieuwd naar de collega's van Marc?

Terug naar boven