nieuws

Nieuws

Vlog uit de kas

vlog-uit-de-kas
7 augustus 2018

In de reeks ‘Vlog uit de Kas’ nemen scholieren de kijkers wekelijks een dagje mee tijdens hun werkzaamheden in de kas. Waarom kiezen scholieren voor een vakantiebaantje in de kas? Hoe ervaren zij het werk en wat maakt hen enthousiast over de glastuinbouwsector? 

Vloggende vakantiekrachten vertellen deze zomer over hun belevenissen in de kas. LTO Glaskracht Nederland begeleidt de jonge vloggers, en wil zo meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. Tijdens de zomervakantie verschijnt elke week een vlog, waarin de jongeren vertellen wat ze mooi vinden aan hun werk. Ook gaan ze op zoek naar de rol die bijvoorbeeld technologie en duurzaamheid spelen in de kas, vertellen ze waar de geoogste producten naar toe gaan en gaan ze in op de loopbaankansen die de glastuinbouw biedt voor hun toekomst.

 

Bekijk de vlogs

Iedere week post een vakantiekracht uit een andere kas een #vloguitdekas via het YouTube-kanaal van LTO Glaskracht. Inmiddels zijn er 3 vlogs gemaakt.

 

VLOG #3

Rick Hulst werkt bij de technische dienst van Bunnik Plants. Wat mag hij allemaal doen als vakantiekracht? En wat leert hij? 

 

 


Vlog #2

Esmee van AgroCare vertelt in haar vlog enthousiast over waarom zij het de perfecte bijbaan vindt, wat haar werkzaamheden zijn en hoe de tomaat nou precies groeit.

 

 


Vlog #1

Rebecca neemt je een dagje mee naar LionPlant. Ze laat zien welke werkzaamheden ze mag uitvoeren en hoe het er in de kas aan toe gaat.

 

 

Abonneer op het YouTube-kanaal en houd de website www.vloguitdekas.nl goed in de gaten.