Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Terugblik workshop Groeigesprekken

29 januari 2024

Afgelopen vrijdag was het zover. De workshop: groeigesprekken voeren met je werknemers. In Bergen op Zoom organiseerde wij samen met de Horti Academy deze workshop.

We gaven deze workshop omdat...

Gesprekken voeren met werknemers. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van het bedrijf. Deze gesprekken geven werknemers de ruimte om aan te geven hoe het gaat op de werkvloer. Daarnaast kun je met de medewerker wisselen van gedachtes over zijn ontwikkeling en functioneren. Waar is nog groei mogelijk? En hoe kunnen de kwaliteiten van de medewerker goed tot zijn recht komen binnen je bedrijf? Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij medewerkers die zich met meer betrokkenheid zullen inzetten voor je bedrijf. Maar hoe pak je zo’n gesprek aan? Die vraag kregen wij steeds vaker bij bedrijven. Daarom organiseerde we samen met de Horti Academy deze workhop in West-Brabant. 

We leerden hoe je motiverende gesprekken voert

Sjoerd Nieboer nam ons mee in de theorie rondom het voeren van goede gesprekken met je werknemers. Want dat is nog niet zo makkelijk. Je wilt als ondernemer of leidinggevende dat gesprekken ervoor zorgen dat je werknemers hun beste beentje voor zetten.

Tijdens deze workshop gingen we met dit thema aan de slag samen met leidinggevenden van de bedrijven: Van adrichem kwekerijen BV, Van Duijn de Jong aubergines, van der Avoird Trayplant, 4evergreen, Agro Care, Konings en Van Marrewijk Tomaten.

De deelnemers oefenden met elkaar tijdens verschillende rollenspellen om aan te voelen hoe je een goed gesprek aanpakt. Hier werd erg leuk op gereageerd vanuit de deelnemers. Jos Klop en Sjoerd Nieboer kijken terug op een geslaagde workshop.

Wil jij ook meer weten over het voeren van groeigesprekken met je werknemers?

Wij denken graag met jou mee hoe jij het beste gesprekken kunt voeren.