Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Mara draagt het stokje over aan Arna

19 januari 2024

“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan”. We namen na twaalf jaar afscheid van onze collega Mara Juckers. Zij heeft zich afgelopen jaren ingezet als adviseur opleiding en ontwikkeling bij bedrijven in onder andere de regio Bommelerwaard. Ze droeg het stokje over aan onze nieuwe collega Arna Vliegen-Verschure die januari is gestart.

Het vertrek van Mara

Mara: “Het waren twaalf leerzame jaren. Bij Kasgroeit was er altijd ruimte voor ontwikkeling. Alles om voorloper te blijven wat betreft leren en ontwikkelen. Het was een mooie ervaring om zoveel bedrijven te helpen met het verbeteren van hun leercultuur. Op zo’n moment voelde ik me altijd even onderdeel van het mooie familiebedrijf. Prinsochidee, Optiflor, Vermeulen Tuinbouw, Kiepflower, Linflower, Bestpeppers en alle anderen die ik vergeet, bedankt voor de mooie tijd. Na twaalf mooie jaren is het voor mij tijd voor een volgende stap.

Ook al mijn collega’s bedankt natuurlijk! Keep up the good work. Succes in het nemen van de next step als het gaat om leren en ontwikkelen. Want er is nog veel te bereiken. Ik geloof er heilig in als je de werknemers vooropzet en een leercultuur stimuleert dat dit bijdraagt aan de motivatie van werknemers. En gemotiveerde, wendbare werknemers zorgen voor gezonde bedrijven in deze snel veranderende wereld. Ik wens ieder bedrijf toe dat zij aan een goed werkgeversmerk werken om zo werknemers te behouden. Wat mij betreft een must om met leren en ontwikkelen aan de slag te gaan als je voorop wilt lopen ten opzichte van andere sectoren. Werken aan goed werkgeverschap is werken aan een goed imago! Dat wil ik meegeven aan iedereen in de prachtige sector.”

Het stokje wordt overgedragen aan Arna

Gelukkig kon Mara het stokje gelijk over geven aan onze nieuwe collega Arna Vliegen-Verschure.

Arna: "In deze nieuwe baan komen voor mij drie dingen waar ik van houd samen in één functie, namelijk onderwijs, coaching en tuinbouw. Als geboren en getogen fruittelersdochter, heb ik de liefde voor wat groeit en bloeit van huis uit meegekregen. De studie Tuinbouw aan HAS Den Bosch was voor mij een logisch vervolg. Daarna heb ik zo'n 22 jaar in de tuinbouw gewerkt in diverse functies. De afgelopen zeven jaar heb ik mij volledig gericht op coaching en het geven van trainingen, op gebied van stress, burn out en re-integratie. Met heel veel zin ben ik begonnen in deze functie die in mijn beleving op het snijpunt ligt van coaching, onderwijs en tuinbouw. Ik ben dankbaar dat ik zo warm ben ontvangen in het team van Kasgroeit en dat Mara mij deze maand nog goed kan inwerken. Ik kijk ernaar uit om voor de glastuinbouw aan de slag te gaan als adviseur Opleiding en Ontwikkeling en het stokje van Mara over te nemen in onder andere de regio Bommelerwaard.”

Team Kasgroeit

“We gaan je ontzettend missen Mara, maar we wensen je het allerbeste toe voor de toekomst. We zijn blij dat Arna in ons team is gekomen. Van harte welkom en we kijken uit naar een mooie tijd met jou in ons team.” 

Wil je kennismaken met Arna?