Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Colland Arbeidsmarkt onderzoek gaat van start

29 januari 2024

"Hoe staat het ervoor met de arbeidsmarkt in de agrarische sector?" Een vraag die jij je misschien ook weleens afvraagt. Wij in ieder geval wel. Daarom start Colland Arbeidsmarkt ook dit jaar weer het Colland Arbeidsmarktonderzoek. Dit is een tweejaarlijks onderzoek wat zorgt voor een actueel beeld van de trends en ontwikkelingen in de agrarische en groene sectoren op gebied van arbeidsmarkt.

Waarom dit onderzoek?

Het vinden en behouden van de juiste werknemers is een grote uitdaging. Colland Arbeidsmarkt zet zich samen met werkgevers- en werknemersorganisaties in voor een effectief en actief arbeidsmarktbeleid om hiermee aan de slag te gaan. Waaronder Kasgroeit dus! Wij doen er alles aan zodat jij je werknemers weet vast te houden en dat je bedrijf blijft groeien door de groei van werknemers. 

Het Colland Arbeidsmarktonderzoek geeft iedere twee jaar relevante inzichten in hoe het met de agrarische en groene sectoren gaat rondom het thema arbeid. Zo kunnen we met dit onderzoek de huidige stand van zaken schetsen en kijken welke toekomstige uitdaginen eraan komen op de arbeidsmarkt. Met deze kennis helpen wij jou weer verder door met onze dienstverlening hierop in te spelen.

Wij hebben input van jou nodig

n de periode van februari tot en met april 2024 wordt jij of je bedrijf mogelijk benaderd via e-mail, brief en/of telefonisch om mee te werken aan dit onderzoek. Deelname wordt gewaardeerd en draagt eraan bij dat we als sector nog sterker kunnen staan in de arbeidsmarkt. Wil je meer informatie over dit onderzoek? Kijk op Colland Arbeidsmarkt.

Wil je op de hoogte blijven van de uitkomsten van het onderzoek? Volg Colland Arbeidsmarkt op LinkedIn.