nieuws

Nieuws

Stagestimulator in Noord Holland

stagestimulator-in-noord-holland
13 december 2018

De groene sector heeft innovatieve vakmensen nodig die nu en in de toekomst willen werken in een sector die voorop loopt in oplossingen als het gaat om voedsel, energie en water.  Met de Stagestimulator die zich richt op het versterken van de verbinding tussen het onderwijs en het bedrijfsleven kunnen we hieraan bijdragen. De Stagestimulator onderzoekt in samenwerking met het Groenpact in een pilot welke rol stages, bedrijfsbezoeken en gastlessen kunnen hebben in de glastuinbouw in Noord Holland. Welke vragen leven er bij bedrijven? Hoe kunnen deze vragen beantwoordt worden door het samenbrengen van bedrijven en studenten?

 

Vanuit stages is het mogelijk dat er innovatieve ideeën ontstaan en uitgewerkt worden. De student brengt een nieuwe kijk op het bedrijf naar voren vanuit zijn of haar vraagstuk. Op 16 januari 2019 vindt de Manifestatie GroenPact plaats waarin de resultaten van de pilot worden gepresenteerd.

 

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met de Stagestimulator van Kasgroeit neem dan contact op met Martijn van Velzen via m.van.velzen@kasgroeit.nl


 

Het project Stagestimulator is een initiatief van LTO Glaskracht Nederland