Jos Klop

Jos Klop

In deze arbeidsmarkt moet je verder kijken dan je neus lang is

Mijn naam is Jos Klop. Ik ben geboren en getogen in het Westland en heb als scholier en student jarenlang in de glastuinbouw gewerkt. Na het afronden van mijn studie Personeel en Arbeid heb ik negen jaar gewerkt bij een personeelsvoorziener in o.a. de agrarische sector. Hier heb ik gewerkt als recruiter en relatiebeheerder.

Ambassadeur voor de sector

Sinds mei 2018 werk ik als Adviseur Arbeidsmarkt bij Kasgroeit. Vanaf 2024 zal ik als Adviseur Opleiding en Ontwikkeling verder gaan en ik ben mij nu al aan het opleiden en verdiepen in dat onderwerp. Ik help je graag verder met al je vragen op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Verder is het mijn doel om ambassadeur te zijn voor de sector. Mensen laten zien hoe innovatief en divers de sector is om in te werken. Ik vind het verder mooi om strategisch mee te denken met ondernemers bij hun uitdagingen op het gebied van het vinden, binden en boeien van de medewerkers. 

Samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers

Bedrijven in de sector glastuinbouw adviseren en ondersteunen om aantrekkelijk werkgever te zijn en blijven. Het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers met als doel het behoud van kennis en ervaring, en het begeleiden van werknemers bij het vinden van een nieuwe baan binnen de glastuinbouw sector. Het bekendmaken van de glastuinbouw sector bij (en het enthousiasmeren en aantrekken van) zij-instromers

Contactgegevens

  • Algemeen nummer: 088 329 20 70
  • Mobiel: 06 11 44 19 64
  • E-mail: j.klop@kasgroeit.nl
  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag