Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Samenwerkingspartners

Met wie werken wij samen?

Wij willen werkgevers en werknemers zo goed mogelijk adviseren over verschillende leermogelijkheden. Daarom werken wij veel samen met verschillende opleidingsinstellingen en belangenorganisaties.

Samenwerkingspartners

Leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. Dat is wat wij willen motiveren bij werknemers en werkgevers. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij samen met verschillende partners die leren en ontwikkelen ook belangrijk vinden. Zo organiseren we regelmatig workshops of bijeenkomsten samen met een van onze partners en denken we met partners na hoe we de glastuinbouw het beste kunnen helpen rondom leren en ontwikkelen.

Colland Arbeidsmarkt

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid.

Stigas

Stigas helpt ondernemers en werknemers om veilig, gezond en vitaal te werken. Gezonde werknemers zorgen voor gezonde bedrijven. En gezonde bedrijven maken een gezonde sector. Met een gemotiveerd en gespecialiseerd team, met brede kennis van de agrarische en groene sector, helpen zij werkgevers aan een gezond bedrijf. 

Groenpact

Groenpact werkt aan innovatieve oplossingen voor grote thema's zoals klimaat, natuur en water. Zij werken samen met het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid om zo krachten te bundelen en kennis bij elkaar te brengen. Met elkaar levert Groenpact een bijdrage aan de complexe vraagstukken waar de sector voor staat.

Horti Academy

De Horti Academy is een initiatief in de regio Zuid-Holland. Het is gericht op het versterken van leren en ontwikkelen binnen de tuinbouworganisaties. Hun doel is het creëren van een sterke leercultuur binnen de glastuinbouw. Horti Academy is een initiatief van Greenport West-Holland, Glastuinbouw Nederland, Horti Heroes, Lentiz cursus & consult, Kasgroeit en InHolland Academy.

Werkgeverslijn

De werkgeverslijn ondersteunt werkgevers in hun werkgeverschap. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen rondom het ontwikkelen van goed werkgeverschap. Ook ontwikkelen zij tools om jou hier praktisch in te ondersteunen.

Meer weten over Kasgroeit?

Het team van Kasgroeit

Terug naar boven