Flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw en Agribusiness

Je werkt in de tuinbouw of de agribusiness. Je wilt doorgroeien naar een nieuwe functie of specialisatie. Nieuwe vaktechnische, commerciële en duurzame uitdagingen aangaan. Voorop lopen en vraagstukken goed kunnen aanpakken en oplossen. En je beseft: daar heb ik nieuwe kennis, vaardigheden en ervaringen én een hbo-diploma of -certificaat voor nodig. Maar je ziet er tegenop om weer naar school te gaan.

Inholland heeft dé oplossing voor jou: de flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness. Een unieke opleiding die grotendeels plaatsvindt in de praktijk. Zodat je niet onnodig veel terug hoeft naar de schoolbanken en met je neus in de boeken verdwijnt.

Tijdens de flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness ontwikkel je een nieuwe manier van kijken, het aanpakken van vraagstukken en het managen van bedrijfsprocessen. Je leert problemen in de tuinbouw en agribusiness herkennen en voorkomen, leidinggeven, planningen maken, werkprocessen analyseren en verbeteren, advies uitbrengen en opdrachtgevers overtuigen.

Manier van opleiden:

Al direct bij de start van de opleiding ga je aan de slag met innovatie-leeropdrachten en concrete verbetersituaties uit je eigen werksituatie. Deze innovatie-leeropdrachten voer je zelfstandig of in groepsverband uit. Daarbij krijg je natuurlijk ondersteuning van de Inholland leercoach, vakdocenten, ervaren experts uit het werkveld en je eigen organisatie.

Meer weten over de manier van leren in deze opleiding.

Ook leer je praktijkgericht onderzoek uitvoeren waarbij je het probleem goed analyseert, de juiste onderzoeksvragen stelt en de inzichten en kennis uit de praktijk en wetenschap benut om te komen tot oplossingen.

Als je werkzaam bent in de volgende sectoren is deze opleiding geschikt voor jouw:

  • Veredeling
  • Vermeerdering
  • Productie
  • Handel
  • Logistiek
  • Advisering en beleid

De opleiding is een volledige bachelor opleiding waar 4 jaar voor staat. Echter afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kun je de opleiding versneld doorlopen tot minimaal 6 maanden. Studenten zullen veel 'studeren' in werktijd. Werkgevers kunnen via de subsidieregeling Praktijkleren maximaal € 2.700,- per student per jaar ontvangen.

Leren voor een diploma, maar dan op je eigen bedrijf

 

 
 

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden