nieuws

Nieuws

Start nieuw cursusseizoen

start-nieuw-cursusseizoen
1 september 2016

De scholen zijn in bijna alle regio’s begonnen en de vakantie zitten ervoor de meeste mensen alweer op. Wij hebben de zomervakantie gebruikt om de site van Kas Groeit te actualiseren. De startdatums voor de cursussen zijn weer allemaal bijgewerkt. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe cursussen opgenomen o.a. van de Has Kennistransfer, Lentiz, CBT en Stigas.

 

Nieuw !

“Succesvol Vermarkten van Agrifood producten” van de Has Kennistransfer met als onderwerp het introduceren van een nieuwe product in de markt op zo’n manier dat het succesvol is.

 

“Training Sales en Marketing” van Lentiz is een combinatie van praktische verkoopvaardigheden en de onderliggende marketing.

 

“Magazijnchef” meer weten over logistiek dan kun je bij het CBT terecht. De cursus Magazijnchef bestaat uit een 4 tal modules met de onderwerpen leidinggeven, bedrijfskunde, Lean werken, magazijnbeheer. Deze modules kun je los van elkaar kan volgen.

 

Van het Stigas zijn een aantal workshops opgenomen die incompany georganiseerd kunnen worden over veilig en gezond werken. Bijvoorbeeld “Gezond bewegen” een voorlichting met tips over een gezonde leefstijl.

 

Weet je nog niet precies wat je wilt leren of welke opleiding bij je past neem dan contact op met de opleidingsmanagers voor een persoonlijk opleidingsadvies.