nieuws

Nieuws

Sociale media belangrijk steeds belangrijker voor kwekers en handelaren

sociale-media-belangrijk-steeds-belangrijker-voor-kwekers-en-handelaren
13 maart 2018

Kom 22 of 29 maart naar de speciale 1-daagse cursus sociale media voor de sierteelt in Aalsmeer of Naaldwijk.


Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website: http://www.floweracademy.nl/nl/cursusaanbod/datum/

 

De afgelopen tijd zijn steeds meer kwekers en handelaren beter met hun zicht - & vindbaarheid via sociale media. Het is goed dat er steeds meer bedrijven nut én noodzaak inzien van de juiste balans tussen offline & online. Om aan deze groeiende kennis over sociale media te voldoen  is er een speciale cursus ontwikkeld voor kwekers en handelaren.
De nieuwe cursus Sociale Media start op 2 verschillende locaties. Op donderdag  22 maart in Aalsmeer en op donderdag 29 maart in Naaldwijk. Cursustijden van 8.30 – 19.00 uur inclusief lunch en avondmaaltijd. 


Als kweker of exporteur, tuincentrum of bloemist kun je tegenwoordig niet meer zonder Sociale Media. Alle schakels in de keten zijn er “druk mee” maar hebben vaak te weinig kennis en inzicht om sociale media doeltreffend in te zetten. Deze cursus bestaat uit 1 interactieve dag en wordt gegeven door Marco van de Koppel van Horti-Experience en Lucas Jansen van Floweracademy.NL. Beiden hebben speciaal een praktische module geschreven voor het MBO onderwijs om Sociale media handig toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ben jij met jouw bedrijf ook toe aan het zetten van de stap richting online?
Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website: http://www.floweracademy.nl/nl/cursusaanbod/datum/