nieuws

Nieuws

Onderzoekskennis bij innovaties

Onderzoekkennis bij innovaties
23 oktober 2019

Heb jij een vraag of concreet idee op het gebied van bodem- of plantonderzoek binnen jouw bedrijf? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is het mogelijk interessant om studenten van de Universiteit Utrecht hiermee aan de slag te laten gaan binnen jouw organisatie.

Vanuit het masterprogramma Bio Inspired Innovation van de Universiteit Utrecht moeten studenten onderzoeks-, ontwerp en samenwerkingsvaardigheden als bio-expert maken. Tijdens de studie wordt, via diverse minors en onderzoeksopdrachten, veel gewerkt aan onderzoek en deze onderzoeksresultaten worden vervolgens gekoppeld aan het oplossen van maatschappelijke en zakelijke uitdagingen.

De studenten richten zich vooral op het onderzoekskennis bij innovaties voor bijvoorbeeld het bestrijden van bacteriële plantziektes of andere plant-, water, bodem gerelateerde vraagstukken. Voor de periode van november t/m april staan de masterstudenten weer te trappelen om hun onderzoek skills los te laten op jouw vraagstuk!

Interesse in een onderzoek op jouw bedrijf? 
Neem contact met ons op


Dit is een samenwerking tussen Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN), Initiatief van Glastuinbouw Nederland, de Universiteit van Utrecht en Kasgroeit.